Nagyon nagy szemétség lenne kiprovokálni egy ilyen helyzetet?
Odamenni jóképű haverommal buliban a vagy bulinapon utcán nőkhöz, akik buliznak és nyitottak az ismerkedésre.
Mivel a haver jóképű (én meg ugye nem nézek ki jól), ezért nem lesz nehéz találni egy nőt, akinek igen hamar az lesz a gondolata, hogy végre megdugathatja magát egy jó pasival.
Ilyen helyzetekben én azonnal láthatatlanná válok, de már arra is volt példa, hogy elkezdett alázni a csaj, hogy tűnjek már el a 10 méteres körzetből is, mert rontom a levegőt.
Na de ha nekiállnánk a csajnak, hogy állítson már az igényein és mégis mit gondol, hogy állandóan csak a külső számít és jó pasikat akar miközben ő maga meg egy hasas kivakolt pronyó szakközepes senki? Már bocs, de ez a valóság, hogy nők elvárják a tejjel-mézzel folyó életet, miközben ők maguk meg SEMMIT nem tesznek le az asztalra.
Woooah, ezt a szépen fejlett NiceGuy szindrómát nézzétek.
A fedora hozzánőtt már a fejedhez, vagy hajmosáshoz néha még leveszed?
Figyelj.... Egyéjszakásnál sokszor igenis CSAK a külső számít.
Párkapcsolatra simán lehetne esélyed, ha nem lennél ilyen arrogáns és sötét...
Bár a barátom nekem pont az ideálom, és szerintem nagyon jól néz ki, mondta hogy előttem volt többször hogy elutasították. Mégse lett ilyen szerencsétlen mint te, hogy csak a nőket tudja okolni.
Fun fact: így nem is lesz esélyed soha.
Inkább nézz magadba, te is felszínes kis senki vagy :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!