Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyon nagy szemétség lenne...

Nagyon nagy szemétség lenne kiprovokálni egy ilyen helyzetet?

Figyelt kérdés

Odamenni jóképű haverommal buliban a vagy bulinapon utcán nőkhöz, akik buliznak és nyitottak az ismerkedésre.

Mivel a haver jóképű (én meg ugye nem nézek ki jól), ezért nem lesz nehéz találni egy nőt, akinek igen hamar az lesz a gondolata, hogy végre megdugathatja magát egy jó pasival.

Ilyen helyzetekben én azonnal láthatatlanná válok, de már arra is volt példa, hogy elkezdett alázni a csaj, hogy tűnjek már el a 10 méteres körzetből is, mert rontom a levegőt.

Na de ha nekiállnánk a csajnak, hogy állítson már az igényein és mégis mit gondol, hogy állandóan csak a külső számít és jó pasikat akar miközben ő maga meg egy hasas kivakolt pronyó szakközepes senki? Már bocs, de ez a valóság, hogy nők elvárják a tejjel-mézzel folyó életet, miközben ők maguk meg SEMMIT nem tesznek le az asztalra.

2014. szept. 30. 22:38
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
67%
Utolsó, annyit még kifelejtettél, hogy a kérdezőnek még az is fáj, hogy a "hasas kivakolt pronyó szakközepes senki" jó pasit akar magának. És persze meg is kapja, mert a pasiknak ugye lyuk-lyuk, dehát fáj neki, szerinte nemet kellene mondaniuk egy jó pasinak, merthát na!
2014. szept. 30. 23:57
 32/69 anonim ***** válasza:

Woooah, ezt a szépen fejlett NiceGuy szindrómát nézzétek.

A fedora hozzánőtt már a fejedhez, vagy hajmosáshoz néha még leveszed?

2014. okt. 1. 00:11
 33/69 anonim ***** válasza:
Az utolsó is egy borzalmasan intelligens ember lehet.
2014. okt. 1. 10:05
 34/69 anonim ***** válasza:

Figyelj.... Egyéjszakásnál sokszor igenis CSAK a külső számít.

Párkapcsolatra simán lehetne esélyed, ha nem lennél ilyen arrogáns és sötét...

Bár a barátom nekem pont az ideálom, és szerintem nagyon jól néz ki, mondta hogy előttem volt többször hogy elutasították. Mégse lett ilyen szerencsétlen mint te, hogy csak a nőket tudja okolni.

Fun fact: így nem is lesz esélyed soha.

Inkább nézz magadba, te is felszínes kis senki vagy :)

20/L

2014. okt. 1. 10:13
 35/69 A kérdező kommentje:
ja értem, akkor aki jól néz ki, annak járásra és szexre is sorba állnak a lányok, de aki nem született joképünek, annak be kell érnie azzal, hogy párkapcsolatot kell kiküszködnie, hogy legyen nemi élete. Miközben meg a nőknek és a joképüeknek a szex MINDIG elérhető.
2014. okt. 1. 14:00
 36/69 anonim ***** válasza:
Pontosan. Ez így van. Fogadd el. Attól, mert picsogsz, hogy igazságtalan, nem lesz jobb, hidd el.
2014. okt. 1. 14:02
 37/69 A kérdező kommentje:
nem tudom elfogadni.
2014. okt. 1. 14:03
 38/69 anonim ***** válasza:
Van egy rossz hírem. Nem tudsz mást csinálni.
2014. okt. 1. 14:11
 39/69 A kérdező kommentje:
legyen xar akk másnak is...elvégre ez ellen ŐK SE tudnak mit csinálni, mert ez az élet rendje.
2014. okt. 1. 14:13
 40/69 A kérdező kommentje:
mármint, hogy aki irigy, az kibaxik másokkal.
2014. okt. 1. 14:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!