Nagyon nagy szemétség lenne kiprovokálni egy ilyen helyzetet?
Odamenni jóképű haverommal buliban a vagy bulinapon utcán nőkhöz, akik buliznak és nyitottak az ismerkedésre.
Mivel a haver jóképű (én meg ugye nem nézek ki jól), ezért nem lesz nehéz találni egy nőt, akinek igen hamar az lesz a gondolata, hogy végre megdugathatja magát egy jó pasival.
Ilyen helyzetekben én azonnal láthatatlanná válok, de már arra is volt példa, hogy elkezdett alázni a csaj, hogy tűnjek már el a 10 méteres körzetből is, mert rontom a levegőt.
Na de ha nekiállnánk a csajnak, hogy állítson már az igényein és mégis mit gondol, hogy állandóan csak a külső számít és jó pasikat akar miközben ő maga meg egy hasas kivakolt pronyó szakközepes senki? Már bocs, de ez a valóság, hogy nők elvárják a tejjel-mézzel folyó életet, miközben ők maguk meg SEMMIT nem tesznek le az asztalra.
Off : Kedves akarki "verem magam mert orvos leszek".
Ha nem tetszik a hsz-em nyomj egy piros kezecsket es ird le hsz-ben a Te velemenyed.
Sajnalom a rossz tapasztalataidat, de nem minden no hasznalja ki a parjat. Hidd el legalabb annyi pasi hasznalja ki a baratnojet is. Tudom ez is biztos szin tiszta hazugsag, de van benne tapasztalatom sajnos. Nem kevesszer estem pofara, de mar 9 eve ugyan az a ferfi a tarsam, van 2 gyerekunk es uton a harmadik. A legtobben megtalaljak a masik feluket, de ha arra biztatjuk a fiatalokat, hogy csesszenek ki egymassal nem konnyitjuk meg az eletuket.
Tovabbra is azt mondom Te valltozz ha azt akarod, hogy mashogy alljanak hozzad. Hajra.
Kedves #24-es! Nem állok ki a vitapartnered mellett, de aki sok rosszat tapasztal, annak tudod egy idő után betelik a pohár és feladja, nem próbálkozik többet nemhogy a normálisnak tűnő nőknél, de még a könnyen kapható szélhámos fruskáknál sem, mert van az a meghúzott határvonal, amit idegileg, vagy emberségileg, vagy személyiségileg stb. képtelen átlépni az ember.
A nők n+1-szer is elvárják, hogy felálljon a férfi, ha n-szer a sárba taposták, de ennek a tök egyszerű kritériumnak megfelelni egy bizonyos szám felett már képtelenség.
Nincs is azzal baj, ha az emberek mashogy latjak a dolgokat. Mindenki mas es mast tapasztalt meg. De ez egy ordogi kor. Ha veled kicsesznek es Te is kicseszel massal o is ki fog valakivel es az egesz Vilag csupa elcseszett es buvalbaszott emberekkel lesz tele.
Irtam, hogy velem is tobbszor kicsesztek es tudom nehez felallni. En is bantottam mar meg 2 pasit is. Az egyiket total nem szandekosan (baratzonaba tettem es nem tunt fel evekig a probalkozasa) a masik meg nem ertette meg szepen, hogy bocsi de meg sem illunk ossze es nem akartam huzni az idot es az agyat, hogy ebbol lesz valami komolyabb. nem fogta fel meg sokadik elbeszelgetes utan sem es akkor kerek-perec megmondtam hogy soha a budos eletbe nem lesz koztunk semmi mert kb mas bolygon elunk.
Nekem fura a "dogoljon meg a szomszed lova is" hozzaallas, de lehet Ti viszitek majd tobbre.
Ellenben a priviben letamadom a masikat mert nem ertek egyet dolog biztosan nem visz elore egy beszelgetest sem.
fu de rohadt szánalmas... Nem hinném, hogy a lánynak, aki a haveroddal akar kezdeni, az első megnyilvánulása az, hogy "húzz innen a gec-ibe te paraszt"...Nyilván próbál jelezni, hogy zavarsz, de te a sok eszeddel nem veszed a lapot. Miért is nem? Miért jó az neked, hogy tartot a gyertyát? Nem rád kíváncsi a csaj, nem megalázó ott álldogállni mint egy faszent?
És oké, hogy te egy frusztrált nyomi kis törpe vagy, de a haverod miért kezdené el veled alázni a lányt, ha egyszer vele kedves???
Már látom mi lesz ebből... Jól bebaszol, majd azon a szinten már annyira mindegy lesz, hogy a csaj csúnyán beszél-e veled vagy csak simán levegőnek néz, te akkor is elfogod kezdeni "alázni" (gratulálok) és iszonyat szánalmas egy pöts leszel.
Igy tovább. Nehogy megváltozz, a nők szemetek ! :(
-.-
22L
És nemtom mit vagy meglepve azon, hogy az átlagos nők is a jópasikra hajtanak. Hidd el, ha a jópasiknak nem lenne mindegy, tehát (mint az egyik válaszoló írta is) nem lyuk lenne nekik egy nő, hanem a színvonalat keresnék, akkor az átlagos nők sem tartanák egyértelműnek, hogy van esélyük. De persze, kenjed csak a nőkre azt is, hogy a pasiknak nincs tartásuk -.-
Talán a drága férfitársaiddal kellene elbeszélgetned, nem? Nem látod hol van ebben a hiba? Nem tűnik fel? A nőktől várod el, hogy ha odamegy hozzájuk egy jóképű srác, akkor nézzenek magukba és mondják azt, hogy "bocs veled nem megyek haza túl jól nézel ki, én nem érdemlek meg egy ilyen pasit" ??? Vagy mégis hogy jutottál el oda, hogy ez is a nők hibája?
Már miért kellenél annak a nőnek, aki látja, hogy van esélye a MR. Calvin Klein haverodnál ?-.-
Ha jönne két nő és az egyik egy Victoria Secret modell lenne, a másik meg egy átlagos "hasas", (ahogy te mondod) csaj, és te látnál egy csöpp esélyt arra, hogy megkapod a modellkinézetűt , akkor te azt mondanád magadnak, hogy te nem vagy jó pasi, nem érdemled meg ezt a nőt és inkább elmennél a másikkal... Naja. Bizonyára ;)
Tehát akkor röviden ennek akérdésnek a tartalma:
-rusnya vagy, és idegesít, hogy a szép nők nem akarnak összejönni veled.
-de te ennek ellenére szép nőkkel akarsz összejönni, de azoknak nem kellesz
-ezért dögöljenek meg a jó nők, mert felszínes pitsák akik a külsőre utaznak csak, majd jól móresre lesznek tanítva
Miért várod el, hogy más ne legyen felszínes, ha épp most tettél tanúbizonyságot arról hogy te nagyon is az vagy.
Szerintem a saját házad táján kéne elősször söprögetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!