Nagyon nagy szemétség lenne kiprovokálni egy ilyen helyzetet?
Odamenni jóképű haverommal buliban a vagy bulinapon utcán nőkhöz, akik buliznak és nyitottak az ismerkedésre.
Mivel a haver jóképű (én meg ugye nem nézek ki jól), ezért nem lesz nehéz találni egy nőt, akinek igen hamar az lesz a gondolata, hogy végre megdugathatja magát egy jó pasival.
Ilyen helyzetekben én azonnal láthatatlanná válok, de már arra is volt példa, hogy elkezdett alázni a csaj, hogy tűnjek már el a 10 méteres körzetből is, mert rontom a levegőt.
Na de ha nekiállnánk a csajnak, hogy állítson már az igényein és mégis mit gondol, hogy állandóan csak a külső számít és jó pasikat akar miközben ő maga meg egy hasas kivakolt pronyó szakközepes senki? Már bocs, de ez a valóság, hogy nők elvárják a tejjel-mézzel folyó életet, miközben ők maguk meg SEMMIT nem tesznek le az asztalra.
magát a helyzetet kiprovokálni nem gáz sőt.
de az alpári mivolta és a céltalansága már az.
szerintem sokkal jobb nevetve szétoltani és az összes shitjére válaszolni valami vicceset de sértőt.
szerintem kezd úgy a gyakorlást,hogy beszélgetés közben mindenre ellentmondasz és érvelsz is nagyon röviden,ezt gyakorolhatod akárkivel.
aztán ezt tovább fejlesztheted úgy,hogy beleszövöd a humort is.
a következő lépés,hogy hozzájön a lazaság és a verhetetlen önbizalom a jelenlegi frusztrációd helyett.
ezek után már lehetsz egy egészen jó oltogató.
amúgy ha ebben a formában oltod be a nőt és legyőzöd,utána már lehet velük beszélgetni normálisan és rátérhetsz a felcsípésére a külsődtől függettlenül.
jaj hát nem kéne magyarázni ezt a pua témát, mivel én már 2-3 éve alsó hangon kijárok nőzni és már nem igazán olyan szinten nézem a dolgot, mint a kezdők.
Az a kezdők illuziója, hogy majd a trükköktől fogják őket imádni a nők. Az én tapasztalatom viszont az, hogy a pénz, a jó külső amivel lehet csajozni. A többi mind csak félmegoldás.
pua?
most viták,oltások győztes megnyerésére irányult a kérdés szerintem.
amit meg írtam az egy alap a vitaképesség és egy verbális párbaj megnyeréséhez.
de én már belefáradtam abba, hogy elmegyek bulizni és ott mindig mindenféle aljadék emberrel kell szópárbajokat vivni és megmaradni midnig viccesnek közben, pedig csak leverném mindent a francba.
Én azért járok el szorakozni, hogy találjak nöket, akiknek az első perctől kezdve kellek és nincsenek mindenféle fenntartásaik meg kétségeik, meg nem kóstolgatnak, hanem minden megy simán.
Elegem van abból, hogy odamegyek nőkhöz és rögtön repülnek be részeg gyökerek, hogy "szia, mit akarsz a barátnőmtől?" és akkor nekem ott le kell ráznom öket, mintha komolyan ez lenne a dolgom csak....
ja és eközben mit csinál a nő? Semmit! Vigyorog és várja a sült galambot! Mert elősegíteni nem fogja a dolgokat semmilyen szinten!
Persze azt elvárja, hogy miután már agyilag lefárasztott a sok barom akivel érintkeznem kellett, mire haza bírom rángatni a csajt, és utána még dugjam is meg rendesen.
Ja és mivel nagyon gyenge vagyok, így az összes beszólogató embertől tulajdonképpen félek, mert nekem MINDIG az elkerülésre kell menni meg a túlélésre. Tök mindegy, hogy régen még ugy toltam, hogy akkor is odamentem nökhöz, ha több srác is legyeskedett körülötte és ilyenkor mindig azonnal szétszéledtek...na de már volt olyan is, hogy leültem és egyből nekem állt az öklét rázva egy csávó, hogy tünés.
Szal ez igy egy kicsit sok.
értem.
hát én egy magas,izmos elég jó pali vagyok,de olyan jeleket,hogy az első perctől el van olvadva tőlem a nő még nekem is ritkán dobálnak.
meg egy kicsit az ellentéted is vagyok,mert az én megjelenésem és fellépésem kicsit fenyegető és kihívást provokáló elsőre nekem ezen kellett dolgoznom,vissza vennem.
szóval ilyen szintű dominanciát a nők felett mint amit írsz hogy első perctől odavannak érte,a híres emberek,közszereplők,celebek tudnak elérni,ezért ez nem lehet végső vágy ha átlag fickó vagy.
a másik ha ennyire frusztrál az,hogy nincsen hatalmad és tekintélyed a többi férfi között arra viszont van egy elég egyszerű módszer,ökölvívó edzés a neve és ha jársz heti 3-4 alkalmat,akkor 3 év edzésmúlttal simán lesz egy olyan tudásod és attitűdöd,hogy nem fogsz félni akár a fizikai konfliktustól sem,mert ismerni fogod,megtapasztalod minden edzésen és megtanulod hogyan kell szakszerűen és hatékonyan lebontani egy másik embert ha nagyon akar egy kiadós verést.
Neked nem a kinezeteddel van baj azt kell mondjam (meg igy teljesen latatlanban is)!
Azzal van baj, es a csajok azert kuldenekel a 10meteres korzetukbol, mert bunko vagy. Mert alapbol ugy mesz oda ,hogy haragszol a nokre amiatt amit leirtal. De honnan veszed megis,hogy minden no ilyen, talan kiprobaltad mindet? En is altalanosithatnek,hogy minden pasi ez meg az, de ennek ertelme nincs. Igenis vannak kivetelek, es sok ertelmes ember is el a vilagon a sok hulye kozt.
A hozzaallasodon kene valtoztatni es hidd el nem kuldene el meg nemelyik fullos csaj sem.
Mondok peldat. En nem tartom magam fullosnak, de sok pozitiv visszajelzest kaptam. Ami nagyon jol esik, de van onkritikam.
Az elozo baratom magas,fekete,ketajtos szekreny, helyes, okos, tul szep,hogy igaz legyen. Ugyanakkor,mikor osszejottem vele, nem a kulseje miatt, szerelmes lettem, kesobb derultek ki a dolgok, a vegen rajottem,h egy elmebeteg.
Most valahogy osszekeveredtem egy nalam 9 evvel idosebb pasival, aki kopasz, alacsony(180cm,annyira nem alacsony az en 161cmhez kepest), es kecskeszakalla van(ruhellem a kecskeszakallat, valami undoritoxd) es nagyon kis vekonyka is, olyan 60kg korul. Es nem tudom miert vagy hogyan fogott meg, de ha a kozeleben vagyok megorulok, folyton csak masznek ra. Sokkal jobb vele minden, imadom.
Egyszoval nem a kulso a lenyeg, hanem, hogy valami megfogjon a masikban, mindenkinek mas az izlese, a szepseg relativ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!