Nagyon nagy szemétség lenne kiprovokálni egy ilyen helyzetet?
Odamenni jóképű haverommal buliban a vagy bulinapon utcán nőkhöz, akik buliznak és nyitottak az ismerkedésre.
Mivel a haver jóképű (én meg ugye nem nézek ki jól), ezért nem lesz nehéz találni egy nőt, akinek igen hamar az lesz a gondolata, hogy végre megdugathatja magát egy jó pasival.
Ilyen helyzetekben én azonnal láthatatlanná válok, de már arra is volt példa, hogy elkezdett alázni a csaj, hogy tűnjek már el a 10 méteres körzetből is, mert rontom a levegőt.
Na de ha nekiállnánk a csajnak, hogy állítson már az igényein és mégis mit gondol, hogy állandóan csak a külső számít és jó pasikat akar miközben ő maga meg egy hasas kivakolt pronyó szakközepes senki? Már bocs, de ez a valóság, hogy nők elvárják a tejjel-mézzel folyó életet, miközben ők maguk meg SEMMIT nem tesznek le az asztalra.
En mostamaban amugx csak beszelgetni szoktam a nokkel semmi ramaszas egybol, mint regen...a tancteret meg skippelem egy az egybe mert a mozgasom nagyon lomha meg a zenek is jellemtelenek.
Es a következő forgatokonyv van:
Odamegyünk lanyokhoz azok meglatnak engem es egybol elkezdenek fintorogni, h most komolyan engem kell elviselniuk? Ugyanis haverom jobban nez ki es nekik adnak a temat. Ugyh en vagyok a nemkivanatos szemely. Aztan altalaban mond rolam par dolgot igy bemutatas keppen, es elkezdek dumalni az eppen ott levo lanynak akinek meg rogton feltunik h okos vagyok. De csak ennyi. H en beszelek a csaj meg hallgatja. Azt hiszem egy szexualis dolognak nem igy kene kezdodni hanem ugy ,h a csaj az elso pillanattol szajtatva meg vigyorogva hallgat.
59-es vagyok.
Na neee...:D hat tudod en eppen az ellenkezojet vettem eszre, de nagyon..
Annyira sok hulye pasival talalkozom, akiert annyira kar, mert amugy jol nez ki, de ha megszolal felb.ssza az agyam.
Ja, es a mostani baratom(tudod a kopasz kecskeszakallas:D) nagyon szeretik a nok. Van benne valami, a kisugarzasaban, meg amit a kulvilagnak eload, ha nem ismered jol, annyit latsz,hogy mindig boldog es porog es jokedve van, kozellppontban all stb. Ezzel fogja meg az embereket.
En egyszeruen nagyon vonzodom hozza, de van relativitasom, sokkal jobb pasim is volt mar (kinezetben), de nekem meg is o tetszik a legjobban. O indit be a legjobban, vele a legjobb beszelgetni, minden.
Ez noi oldalrol is ugyanigy van, legalabbis legtobb esetben.
Egy csunyabb no mar nem kaphat meg akarkit. Akarkit meg en sem.
Persze vannak kivetelek,hogy akkora az arca nemelyik vizilonak,h kerit maganak egy hulye de jo csavot :D hat egeszsegere, azt mondom akkor tud valamit!
Es ugyanez pasiban is, ha van eszed es technikad siman osszeszedhetsz minimum egy hulye de jo csajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!