Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is úgy érzi, hogy sokszor ismerkedés közben a másik nehezen teszi félre a büszkeségét?
De miért csinálják ezt az emberek? Nők férfiak egyaránt, de azért főleg nők.
Olyan mintha játszmáznának csak egymással, miért kell ezt csinálni?
Velem is többször történt már, hogy mindenáron a nő akarta kimondni az utolsó szót, de amikor már afelé hajlottam, hogy én mondom azt, hogy ne folytassuk, akkor elkezdett nyomulni, aztán amikor kb elhittem, hogy működhet, akkor közölték, hogy ők mégse akarják ezt.
Mire jó ez? (és nem 15 éves éretlen kislányokkal szoktam ismerkedni, de valahogy mégis a büszkeség az ilyen legyőzhetetlennek tűnik, vagy nem is tudom igazából mi ez a nőkben?)
hehe. ez jogos:)
de magamat meg nem akarom.
Egy kapcsolat nem arról szól, hogy meghunyászkodunk és lenyelünk mindent. Ha ismerkedsz valakivel és fel kell adnod a büszkeséged, el kell fogadni minden hülyeséget amit összehord mert egyébként behisztizik akkor nem kell folytatni az ismerkedést. Döntsd el, hogy bólogatós kutyát szeretnél vagy normális embert.
Ha mindenkinek kétségei vannak veled kapcsolatban akkor nem biztos, hogy velük van a baj. Közel sem biztos, hogy a nők játszmáznak. Simán elképzelhető, hogy neked van olyan természeted ami kétséges és hiába próbál esélyt adni valaki előbb-utóbb rájön, hogy veszett ügy vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!