Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedés során fontos, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés során fontos, hogy a másik félnek mi a munkája, foglalkozása?

Figyelt kérdés
Esetleg van olyan, hogy ez fejszéjez, vagy kizáró ok az ismerkedés folytatására?

2019. júl. 8. 19:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
51%
Hát ha segédmunkás vagy valahol vagy betanított a szalag mellet az nem túl nyerő.
2019. júl. 8. 19:21
 2/19 anonim ***** válasza:
29%
Igen, számít. Én mérnök vagyok, így valami hasonlót, esetleg ügyvéd, orvos...
2019. júl. 8. 19:33
 3/19 anonim ***** válasza:
90%
Az pl eléggé feszéLYez, ha valaki nem tud helyesen írni, végzettségtől függetlenül. Különben nem érdekel különösebben, hogy ki mivel foglalkozik, ha szellemileg és értékrend tekintetében partnerek vagyunk. Ami kizárt, az az ilyen nagypofájú, "sikert" (=pénzt) hajhászó vállakozók, akiknek az a legfontosabb az életben, hogy mennyit keresnek, évente hány nyaralásra járnak, milyen kocsijuk van (aka gyakoris férfiak kb fele).
2019. júl. 8. 19:33
 4/19 anonim ***** válasza:
5%

Persze,hogy fontos,milyen kérdés ez?

Amellett hogy ciki ha egy pasi anyagilag szarul áll, még igénytelenségről,céltalanságról,lustaságról is árulkodik hogy nem tudott kitanulni egy normális szakmát.

2019. júl. 8. 19:56
 5/19 anonim ***** válasza:
76%
Valahol igen. Azért a munka a legtöbb esetben elég nagy részét teszi ki az ember életének, így szerintem nem egy elhanyagolható dolog, mert hatással van az ember életvitelére. Például egy kamionos vagy egy vendéglátóiparban dolgozó férfival nem biztos, hogy könnyen lehet otthoni összebújós estéket vagy ünnepekkor nyaralásokat szervezni, mert nem napi 8 óra megy el a munkára. Egy pedagógus jellemzően hazaviszi a munkát, nem lehet meglenni pl. dolgozatjavítás vagy adminisztratív feladatok nélkül vagy említhetném pl. a diákokkal vagy szülőkkel való kapcsolattartást is, iskolai rendezvényeket, szülőiket stb. Ha valaki sokat dolgozik, sokat túlórázik az megint nem egy kapcsolatbarát dolog. Szóval részemről fontos, de nem úgy, hogy pl. fúj egy anyagmérnökkel vagy egy mentőápolóval nem jönnék össze soha, mert nem maga a foglalkozás vagy a munka taszít. Egyedül az ilyen tanulatlan, felvágós, csalós, "megoldjuk okosba" féle vállalkozókat nem kedvelem, de ez sem a munkájuk hozadéka. Mindenesetre mérlegelném és igen, akár számíthat is.
2019. júl. 8. 20:01
 6/19 anonim ***** válasza:
39%
Birom,itt mindegyik qurva gazdag ,lenéző fentrőljövő dumát nyom, de mégis a providentből él a fél ország. Egyébként fordítva is igaz,miért kellene nekem eltartanom egy léhűtő nőt? Ez a modernkori abnormális,agymosott f .szság h a férfinak gazdagnak kell lennie.. Normális embeteknél az számít h mind kettő fél tegyen le valamit az asztalra,az sem érdekel ha egy szalag mellett betanított munkás,csak ne otthon dögöljön amíg én keresem rá a pénzt,tegyen mindenki a közösbe a család/kapcsolat érdekében. Csak az emberileg értéktelen köcsögöknek presztízs kérdés ez a munka/kereset/drága kocsi téma,normális értékrenddel bíró embereknek NEM CSAK ez az elsődleges. Ha van egy prosztó ,paraszt diplomas,és van egy normális gondolkodású gyári munkás csaj tuti nem az előbbit választanám.
2019. júl. 8. 20:05
 7/19 anonim ***** válasza:
Nem annyira. Keressen kb. annyit mint (nem nagy összeg), legyen valami számára pozitív benne...
2019. júl. 8. 20:08
 8/19 anonim ***** válasza:
77%

Nekem nem fontos, a lényeg hogy örömét lelje benne és meg tudjon élni belőle. A lényeg úgy is a kellő lelki/szellemi*** harmóniában van. (Persze ez ennél összetettebb).

Most azért mert például egy általános iskolás tanárnőnek mondjuk rosszabb fizetése lenne, mint nekem, azért dobjam a jó lehetőséget***??? Ugyan már... (Nagy respekt azon szakmák gyakorlóinak akik nem keresnek sokat, de a hivatástudatuk nagyobb annál, hogy a piszkos anyagiak miatt lemondjonak az álmaikról)

#varomalepontozast #hulyeidealista ☺️😅

40F

2019. júl. 8. 20:09
 9/19 anonim ***** válasza:

Nálam kizáró ok ha teljesen képzetlen, soha nem dolgozott és elkepesztően buta.

Pl alap dolgokat sem ismer mint Szöul nála Afrikában van meg egy útlevelet sem tudna megigényelni. (Több ilyen embert ismertem.)

Én nem egy értelmileg 5 éves "gyereket" kívánok kapcsolatra. Köszi.

2019. júl. 8. 20:12
 10/19 anonim ***** válasza:
Fontos. De nem azért, hogy ki mennyit keres vagy mennyit tanult. Hanem hogy mikor, mennyit, hogyan dolgozik. Ha az egyik reggel 8-délután 4ig dolgozik, a másik meg délután 2től 10ig, akkor érdemben szinte látni sem fogják egymást. Vagy ahogyan említették, kamionozik vagy sokat utazik, a másik meg otthonülős. De akár erkölcsileg, pl a csaj megmondaná, hogy "webcam előtt szexelek idegenekkel minden nap, ez a munkám", ezt sem biztos, hogy sokan el tudnák fogadni. Tehát fontos egyeztetni kinek mi a munkája.
2019. júl. 8. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!