Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek valóban fontos az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek valóban fontos az hogy milyen a másik illata?

Figyelt kérdés
Most nem a dezodor meg szappan illatra gondolok hanem állítólag minden férfinek van egy testszaga, illata. Sok nőnél hallottam hogy ez neki milyen fontos de úgy vettem észre a férfiaknak ez nem olyan fontos ennyire összetettebb bonyolult lény a nő vagy ennyire ösztönössebb.
2017. dec. 30. 15:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem állítólag, minden embernek van saját szaga.
2017. dec. 30. 15:09
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Azzá válsz, amit megeszel.

Szóval, ha sz..rt sz..rral eszel össze-vissza, akkor r..hadt büdös lesz a testszagot, amitől inkább hányna az ember.

Igen, fontos, és szerintem a férfiaknak is fontos.

Főleg, ha szexre kerül a sor és nyalakodásra is sor kerül. Gondolom nem mindegy, hogy milyen illatú dombocskákat és völgyecskéket ízlelgetnek.

2017. dec. 30. 15:10
 3/14 anonim ***** válasza:
12%

# 2

Látod, ezért illene főzni tudni a nőknek:DDD

2017. dec. 30. 15:23
 4/14 anonim ***** válasza:
92%
Igen,nekem nagyon fontos:D kábé mint a pasiknal a feneke vagy a melle a csajnal. Én nem a pasi segget nézem, jobban beindulok az illatara:) és am a megfelelő parfüm is számít,mert mindenkinek más a saját bőrén.
2017. dec. 30. 15:30
 5/14 anonim ***** válasza:
92%
Miért kéne ezért csak a nőknek főzni tudnia?
2017. dec. 30. 15:31
 6/14 anonim ***** válasza:
Egyértelműen fontos. Egy jel hogy összeillenénk vagy nem. Ettől még nem fogom megkedvelni őt de ha nem jön be az illata, felőlem akárki lehet, biztos hogy nem fogunk szeretkezni.
2017. dec. 30. 16:07
 7/14 anonim ***** válasza:
mindenkinek számít a másik testszaga. szerintem mindenki ismeri az érzést, amikor tömegközlekedésen mellé áll egy büdös, izzadságszagú ember...
2017. dec. 30. 16:58
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon fontos férfiként. Nagyon érzékeny vagyok a szagokra, illatokra.
2017. dec. 30. 17:03
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ha egy férfi természetes testszagát kellemesnek találjuk, akkor az elvileg azt jelenti, hogy a miénktől nagyon eltérő génállománya van, ezért a kettőnk keveredéséből erős utód születne. (Ez a testszagosdi a természet külön védelme a vérfertőzés ellen is..)

Nem hiszem, hogy ennek köze lenne a nemek bonyolultságához, de ha már ösztönökről beszélünk, akkor ösztönösen a férfinak teljesen mindegy, hogy kit csinál fel, hiszen a sperma gyakorlatilag kifogyhatatlan "eszköz", a lényeg az, hogy minél több utóda szülessen, míg a nők igencsak korlátozott számú utódot tudnak szülni, szóval alaposan meg kell válogatniuk, hogy kivel tudják a lehető legéletrevalóbbakat összehozni.

2017. dec. 30. 17:06
 10/14 anonim ***** válasza:
Nagyon nagyon! De én csak egy jól eltalalt parfumre gondolok! Valahol máshol megérzek egy illatot rengeteg sok dolgot tud elindítani az emberben.....:-)
2017. dec. 30. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!