Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő szokta mondani, hogy "milyen béna ez a pasi, még hozzám se mer érni". Hölgyek, nektek valóban ennyire fontos ismerkedésnél az érintés?
Tudtok esetleg következtetni a férfi jellemére abból, hogy hogyan, mikor és hol érint meg titeket a pasi randi közben? Úgy értem, hogy:
- finom, lágy az érintése vagy éppen tolakodó, erőszakos
- mikorra időzíti az érintéseket, megvan-e a "varázsuk"
- hol, mely testrészeteket érinti meg(most nyilván nem a perverzekre célzok, hanem éreztek-e különbséget aközött, ha a kezeteket érinti meg csak úgy futólag, vagy a hátatokat simogatja meg, az arcotokat, esetleg átkarolja a derekatokat és magához húz, stb.)
Elárulnak ezek a dolgok valamit egy férfi természetéről, személyiségéről? Mekkora jelentősége van számotokra ezeknek az apróságnak tűnő, de a latba mégis sokat nyomó dolgoknak?
Nos, ami jöhet:
- kar, váll, kéz és MAXiMUM a térd
- felsőtest, comb nem
- nyakért ütök, utálom, veszélyben érzem magam - még a páromnak is ritkán engedem, hogy ott megérintsen
Nos, voltam olyan randin, ahol a csávó végig a hasamat, a combomat fogdosta, hiába szóltam rá - na, első és utolsó alkalom volt vele.
A párom a kezemet fogta, aztán mikor nála aludtam, először csak a hátamat simogatta, meg néha a hasamat, de pl. combot-mellet nem, mert (bár letepert volna) nem akart rámenősködni.
Szóval nekem fontos, hogy tiszteletben tartja-e, amit kérek tőle, vagy épp leszarja - utóbbi esetben nem kell többet találkoznunk.
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!