Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet kötődni valakihez egy párkapcsolatban, ha a masik csak negatív visszajelzéseket ad, a pozitívakat soha nem mondja, mert nem érti, hogy az mennyire fontos?
Akár egész sokáig is.
Embere válogatja, ki mennyire ismeri fel a helyzetet, és hogy mer-e lépni.
Hat en egy ilyen fajtaval max 2 honapig birtam. Folyamatosan oltogatott, egoja az egekbe volt, egy jo szot nem tudott nekem/rolam mondani, egy himsoviniszta hadd ne mondjam mi volt. Van aki tudja ezt kezelni van aki nem. En az utobbi kategoriaba tartozok.
Szerintem egy kapcsolatba alap hogy tamogassa egymast a ket ember, ne pedig negativan alljon a masikhoz.
Amíg nem alakul ki az alanyban egy egészséges önértékelés, önszeretet.
Akinek nincs önértékelése, az folyamatosan kívülről várja a megerősítést, és hajlandó eltűrni szinte bármit, hogy figyelmet kapjon.
Hat en egy ilyen fajtaval max 2 honapig birtam. Folyamatosan oltogatott, egoja az egekbe volt, egy jo szot nem tudott nekem/rolam mondani, egy himsoviniszta hadd ne mondjam mi volt. Van aki tudja ezt kezelni van aki nem. En az utobbi kategoriaba tartozok.
Szerintem egy kapcsolatba alap hogy tamogassa egymast a ket ember, ne pedig negativan alljon a masikhoz.
Én 4 évig bírtam. Igaz néha néha volt, hogy megdícsért valamiért, de leginkább kritizált, "csúnyán" nézett, ha valami nem tetszett neki és a rosszat látta általában mindenben és mindenkiben. Felüdülés volt a szakítás!
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!