Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedés során fontos, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés során fontos, hogy a másik félnek mi a munkája, foglalkozása?

Figyelt kérdés
Esetleg van olyan, hogy ez fejszéjez, vagy kizáró ok az ismerkedés folytatására?

2019. júl. 8. 19:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nekem fontos, hogy azonos értelmi színvonalon legyünk. Nemezen tudnám magam elképzelni egy gyári munkással, vagy egy bolti eladóval.
2019. júl. 8. 20:37
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

"Ez a modernkori abnormális,agymosott f .szság h a férfinak gazdagnak kell lennie.."

Pont fordítva. Ennek régen volt jóval nagyobb jelentősége a történelem folyamán.

2019. júl. 8. 20:50
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen befolyásoló számomra.
2019. júl. 8. 21:09
 14/19 LazyJones ***** válasza:
Bizonyos szinten nyilván vannak korlátok, pl elég valószínűtlen, hogy összejönnék egy erotikus munkát végzővel, ugyanakkor köztem és párom között elég nagy gap van mind végzettség, mind fizetés terén (az ő javára). Nekünk ez utóbbi mégsem jelentett sosem gondot, megvan az életünknek a maga egyensúlya így is.
2019. júl. 8. 21:41
 15/19 anonim ***** válasza:

#1es érdekes de pont minden szallagmunkásnak van párja. Mondjuk felénk falun akinek nem jut föld és nem akar közmunkás lenni az havi 250e ért elmegy szallag mellé(szombat vasárnap éjszaka 12 óra). Ez a jelenség munkanélküliséget szűl. Helyi boltba se kell eladó.

Kérdező!

Képzeld badoon több alkalommal is baj volt ha kérdeztem kinek mi a munkája. Én speciális eset vagyok elit középiskola

2019. júl. 8. 21:51
 16/19 anonim ***** válasza:

15. Vagyok elkűldtem véletlen. Szóval én speciális eset vagyok elitebb középiskola,majd technikusi másik középiskolában,onnan simán felvettek egy kevésbé elismert főiskolára amit ott hagytam. Most imádom a munkám de ha úgy nézzük akkor szakmunkás is elég lenne ehhez,viszont azért vettek fel mert 10 év múlva cégvezető is lehetek. Ranglétrát tényleg végig kell járnom.

Nekem a vendéglátós nem kellene(volt sok szerencsétlen pasi félre értette,hogy kedves velük),kórházi nővér sem(munkabeosztás,külön világ és magasabb hűtlenség). Aki több évig soron3- 4 műszakban dolgozna ,akár műszakvezetőként is. Na de a szerelem vak...

2019. júl. 8. 22:00
 17/19 anonim ***** válasza:
Anya tanítónő apa szakmunkás. 34éve házasok ha összeadnánk a fizetéseiket apa 2,5szer annyit keresett mint anya.
2019. júl. 8. 22:21
 18/19 anonim ***** válasza:

Persze hogy fontos. Meghatározza az ember idejének egy jó részét, és az se mindegy milyen emberekkel van valaki körülvéve.

Pl az előző munkahelyem elég proli hely volt, ment egész nap a b+, és rám is átragadt, még itthonra is hazahoztam. Mióta eljöttem onnan és kicsit nívósabb helyen vagyok, sikerült ettől megszabadulnom.

2019. júl. 8. 23:29
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Nálam kizáró ok ha a férfi nem keres minimum nettó 600 ezret havonta. Én is jól keresek! Van egy szint ami alá nem megyünk!
2019. júl. 9. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!