Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés során fontos, hogy a másik félnek mi a munkája, foglalkozása?
"Ez a modernkori abnormális,agymosott f .szság h a férfinak gazdagnak kell lennie.."
Pont fordítva. Ennek régen volt jóval nagyobb jelentősége a történelem folyamán.
#1es érdekes de pont minden szallagmunkásnak van párja. Mondjuk felénk falun akinek nem jut föld és nem akar közmunkás lenni az havi 250e ért elmegy szallag mellé(szombat vasárnap éjszaka 12 óra). Ez a jelenség munkanélküliséget szűl. Helyi boltba se kell eladó.
Kérdező!
Képzeld badoon több alkalommal is baj volt ha kérdeztem kinek mi a munkája. Én speciális eset vagyok elit középiskola
15. Vagyok elkűldtem véletlen. Szóval én speciális eset vagyok elitebb középiskola,majd technikusi másik középiskolában,onnan simán felvettek egy kevésbé elismert főiskolára amit ott hagytam. Most imádom a munkám de ha úgy nézzük akkor szakmunkás is elég lenne ehhez,viszont azért vettek fel mert 10 év múlva cégvezető is lehetek. Ranglétrát tényleg végig kell járnom.
Nekem a vendéglátós nem kellene(volt sok szerencsétlen pasi félre értette,hogy kedves velük),kórházi nővér sem(munkabeosztás,külön világ és magasabb hűtlenség). Aki több évig soron3- 4 műszakban dolgozna ,akár műszakvezetőként is. Na de a szerelem vak...
Persze hogy fontos. Meghatározza az ember idejének egy jó részét, és az se mindegy milyen emberekkel van valaki körülvéve.
Pl az előző munkahelyem elég proli hely volt, ment egész nap a b+, és rám is átragadt, még itthonra is hazahoztam. Mióta eljöttem onnan és kicsit nívósabb helyen vagyok, sikerült ettől megszabadulnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!