Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg "illik" ismerkedés közben közölni, hogy az exem néger volt és szemétség, ha nem teszem?
Volt egy fekete barátom. Nem szexpartner, hanem a párom volt, 3 évig.
Mostanság ismerkedtem, majd összejöttem egy pasival, aki több hónap után megtudta (tőlem), hogy fekete barátom volt. Lehordott a sárga földig mindenféle mocsoknak, azért is, amiért összeálltam egy fekete sráccal, és azért is, hogy nem szóltam erről időben, pedig illett volna.
A hozzáállásáról inkább nem mondok véleményt, mert az nyomdafestéket nem tűrne mér virtuálisan sem, viszont nagyon érdekelne, hogy tényleg érdemes-e a továbbiakban szólni az ilyesmiről.
Az rendben van, hogy a hozzá hasonló lelép, nem húzzuk egymást idejét, de aki mondjuk normális, annak mégis hogyan veszi ki magát, hogy egyszer csak közlöm, hogy milyen bőrszíne volt az exemnek?
Nem titkoltam semmit, megmondtam, hogy 2 párom volt előtte, csak a bőrszínét nem említettem, mert nem tartottam relevánsnak, és nem is kérdezte.
Azzal nincs problémám, ha roma volt egy férfi exe, ha normális nő, azzal viszont van bajom, ha egy szutyok, de azzal akkor is, ha fehér.
A prostizás pedig nem hinném, hogy egy szinten lenne azzal, hogy nekem egy fekete sráccal volt komoly kapcsolatom. Azért hol élünk már? :)
Azt igenis elítélem, aki a szexre és a nő testére árucikként tekint (hiába maga a nő árulja), és képes úgy élvezkedni egy nőn, hogy az csak eltűri, közben meg lehet, hogy undorodik, és csak a pénzért csinálja. Itt alapvető érzelmi intelligenciáról van szó. Szerintem mentálisan egészséges embernél a szex minimum vonzalomról szól (vagy a szerelemről), és igényli, hogy kölcsönös legyen.
Ha megbánta, és már érti, mi a probléma, akkor nincs gond, ellentétes esetben viszont nekem taszító.
Arra viszont egyetlen valós érv nincs, hogy én miért lennék egy igénytelen, alantas qrva azért, mert volt egy rendes, kulturált, tanult félig fekete párom.
Mégis, honnan kapott volna HIV-et és miért? Itt született, itt nőt fel, ugyanazt az életet éli, mint bármelyik magyar srác.
23.
A legtöbb ember az, csak suttyomban. Gondoljunk csak bele, hogy a "feketékért" felszólaló politikusok vajon mennyire érzik át a helyzetüket a milliók bástyái mögül? Semennyire. Eszközként használják fel őket a saját kicsinyes céljaik érdekében, amúgy fikarcnyit sem érdekli őket az egész egyenlősdi meg rasszizmus elleni harc. Ez utóbbit megoldják gazdasági alapon, "az áraink szegregálnak, nem mi" stílusban, ami baromi álszent dolog.
28.
Legalábbis az ellenőrizhetetlen kérdésben előadott történet alapján, ami ugye vagy igaz, vagy nem. És itt ahol átlag 10 kérdésből 4 csak mese, erre van esély.
Jajjjjjjjjj, ne már!
Nyomjátok itt a libsi dumát, hogy fújj rasszizmus. De vajon örülnétek, ha egy 6 pujás roma család költözne a szomszédotokba? >:)
31.
Senki nem mondta, hogy ilyen nem létezik, sőt létezik, különösen az Egyesült Államokban. Én csak a kérdezőnek nem hiszek (túl sok mesét láttam már itt), nem pedig a feketék felzárkózásának ügyében. Ez utóbbi teljesen rendben van, de valahogy meglepő, hogy itt mindig "véletlenül" csak ilyen példák vannak. Annyira hiszem ezt el, mint azt, hogy minden második ember milliókat keres. Néhány igen, de hogy majdnem mindenki - ugyan már.
+ Sajnos ez a ritkább. A legtöbb amcsi gettóban lazán megvernek, ahogy itthon is elég hamar összetűzésbe kerülsz a kisebbséggel, ha olyan környéken járkálsz. Ettől függetlenül persze sok a híres zenész közöttük, akik profik és virtuózok, de ettől még az érem másik fele nem szűnik meg létezni.
30.
Mondjuk ebben az az egy igaz, hogy a kisebbség érdekében felszólaló "nagyon toleráns" politikus a mantra után szépen hazamegy a kizárólag a hozzá hasonlóan gazdag figurák által lakott Rózsadombra - és itt válik teljesen hiteltelenné a nagy kisebbség-szeretet a részükről. Én már sajnálom a kisebbséget olyan értelemben, hogy ezt nem veszik észre, hogy a legtöbb politikus leszarja az egészet és általában minden marad úgy, ahogy előtte volt, a felzárkózás el se kezdődik legtöbb esetben, az olyan programok pedig, mint anno a Fészekrakós cucc, amibe rengeteg cigányt belevittek, szokás szerint az őket átverő ügyvédeknek volt "jackpot", a kisebbség megint csak egy eszköz lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!