Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lekéne állnom azzal, hogy több lánnyal beszélgetek egy időben? Nem szemétség ez?
Axel te vagy az? :"D
Mellesleg, de eléggé köcsgség, ezt fiúként mondom.
Ha én lennék bármelyik lány apja, biztosan kiherélnélek.
Persze erre nem lenne szükség, ha lenne annyi herém, hogy rendesen neveljem a lányaimat, hiszen akkor nyilvánvalóan szóba sem állnának >ilyenekkel<.
Lány vagyok, és nekem nagyon rosszul esne, ha a fiú, akivel irogatok, és bejön nekem, kiderül, hogy ugyanezt csinálja még másik 2 lánnyal. Ezt most tapasztaltam is, de mondjuk nem ugyanaz, mert akivel en ismerkedtem, egy ido utan (2 nap soksok beszelgetessel) már úgy tűnt, nem nagyon érdeklődik irántam, és rá egy hètre ír a barátnőm, h ráírt az a csávesz, de lekoptatta, én azonnal megutáltam!(nejó, nem teljesen, mert elegge bejon, de irto duhos vagyok raa!)
Lényeg a lényeg, ezt nem kène csinálnod...ahogy mondták már előttem, persze, èlj, fiatal vagy, stb., de ne vidd túlzásba!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!