Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beszélgetek egy lánnyal kb.2...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszélgetek egy lánnyal kb.2 hete, és közben rájöttem, hogy elég gazdag. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Igazából még nem is vagyok abban biztos, hogy ő mit szeretne, lehet, hogy csak barátságot. De én félek attól, hogy beleszeretek. És szerintem nem lenne nála esélyem. Ahogy a képeiből láttam, elég gazdagok. Rengeteg külföldi nyaralós képe van, különböző országokból. Valamint a többi képén is a részleteket megfigyelve látszik, hogy elég gazdagok. Viszont mi eléggé szegények vagyunk, legalábbis hozzájuk képest.
2018. jún. 8. 18:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Nalam es a baratomnal nem szamit.

Vannak belole konfliktusok neha, igen, de nalunk pl annyi van csupan, hogy sokszor o hoz enni nekem, fizeti a programokat, sokszor ad kolcson ha eppen nem tudok valamit kifizetni, mert nem jott meg a fizu vagy valami (tobbeves kapcsolat)

Ha beled szeret, nem fogja erdekelni :) ha meg emiatt nem ad neked eselyt se, szard le

2018. jún. 8. 18:58
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Nembaj, hogy gazdag-e.

Ha a csaj nagyon imad teged, akkor biztosan nem fog erdekelni, hogy milyen korulmenyek kozott elsz.

2018. jún. 8. 18:59
 3/15 A kérdező kommentje:
Azt értem, hogy nem probléma, ha a fiú gazdag. De itt nem így van. Én nem tudnék neki semmi olyat megadni, amihez már hozzászokott. Gondolom a családjától drága ajándékokat kapott mindig, drága étterembe viszik mindig. Én egyáltalán nem tudnám ezt megtenni.
2018. jún. 8. 19:13
 4/15 anonim ***** válasza:
69%

Adj neki akkor valami kézzel készítettet.

Lehet, hogy nyálasan hangzik, de hidd el, a beleölt időnél nincs értékesebb!

2018. jún. 8. 19:20
 5/15 A kérdező kommentje:
És hogyan vinném el drága helyekre?
2018. jún. 8. 19:24
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező.

És mi van ha nem akar drága helyekre menni? :) Mi van ha Tőled nem fog elvárni semmi drágát? Ha odateszed magadat és kézzel készített dolgokat adsz neki, biztosan örülni fog neki (már ha nem az a lenézős fajta a leányzó).

Én szerintem beszélgess vele, meglátod mi sül ki belőle :) Az anyagi helyzeted miatt meg soha ne szégyenkezz.. soha.

2018. jún. 8. 19:59
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgetni nyugodtan beszélgethettek. Ha olyan lány, aki elvárja hogy elvidd drága helyekre, megvedd neki a drága ajándékokat, akkor az úgyis ki fog derülni! De, mint ahogy előttem is írták, lehet hogy nem is igényli hogy elvidd a puccos éttermekbe (vagy mittudomén), mert tudja értékelni a veled töltött időt, illetve az esetleges apróságokat. Randizni inkább sétálgatni menjetek, főzz neki vacsorát... Szerintem meg lehet oldani sok kiadás nélkül azt, hogy jól érezzétek magatokat.:)
2018. jún. 8. 20:13
 8/15 A kérdező kommentje:
És miért mondana le a drága ajándékokról, éttermekről, nyaralásokról, stb.? Én teljesen megértem, hogyha vágyik rá egy ember. Főleg ha eddig is abban volt része.
2018. jún. 8. 20:28
 9/15 anonim ***** válasza:
93%

nemtudom hany eves vagy te es a csajszi.

de en ugy gondolom ha fiatalabbak vagytok, hogy nyaralni a leanyzot a szulo is eltudja vinni. nem a te dolgod...

nem az a lenyeg egy kacsolatban hogy ki mit fizet a masiknak. hagyd a lanyt kibontakozni es engedd neki hogy megmutassa hogyan is ertekel teged. ne ird le elore :)

2018. jún. 8. 20:37
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem írom le, de ez szerintem olyan alap dolog, hogy elvárja azt a szintet a párjától, amit eddig kapott a szüleitől...
2018. jún. 8. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!