Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszélgetek egy lánnyal kb.2 hete, és közben rájöttem, hogy elég gazdag. Mit tegyek?
Nalam es a baratomnal nem szamit.
Vannak belole konfliktusok neha, igen, de nalunk pl annyi van csupan, hogy sokszor o hoz enni nekem, fizeti a programokat, sokszor ad kolcson ha eppen nem tudok valamit kifizetni, mert nem jott meg a fizu vagy valami (tobbeves kapcsolat)
Ha beled szeret, nem fogja erdekelni :) ha meg emiatt nem ad neked eselyt se, szard le
Nembaj, hogy gazdag-e.
Ha a csaj nagyon imad teged, akkor biztosan nem fog erdekelni, hogy milyen korulmenyek kozott elsz.
Adj neki akkor valami kézzel készítettet.
Lehet, hogy nyálasan hangzik, de hidd el, a beleölt időnél nincs értékesebb!
Kedves kérdező.
És mi van ha nem akar drága helyekre menni? :) Mi van ha Tőled nem fog elvárni semmi drágát? Ha odateszed magadat és kézzel készített dolgokat adsz neki, biztosan örülni fog neki (már ha nem az a lenézős fajta a leányzó).
Én szerintem beszélgess vele, meglátod mi sül ki belőle :) Az anyagi helyzeted miatt meg soha ne szégyenkezz.. soha.
nemtudom hany eves vagy te es a csajszi.
de en ugy gondolom ha fiatalabbak vagytok, hogy nyaralni a leanyzot a szulo is eltudja vinni. nem a te dolgod...
nem az a lenyeg egy kacsolatban hogy ki mit fizet a masiknak. hagyd a lanyt kibontakozni es engedd neki hogy megmutassa hogyan is ertekel teged. ne ird le elore :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!