Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 150-200 kmre lakik egy lány,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

150-200 kmre lakik egy lány, akivel beszélgetek és megszeretett, érdemes ebből kapcsolatot létesíteni?

Figyelt kérdés

Én is kedvelem meg minden, viszont sajnos a közlekedés olyan hülyén van megoldva, hogy csak kerülőkkel lehet odajutni 10 óra vonatozással :/... Kocsim nincs, a jogsit 1-2 hónap múlva kezdem csak el :/ és az azért idő mig meglesz..

18F

2017. dec. 9. 10:27
 1/5 anonim válasza:
10 ora vonat??? jezus mariam. nekem tavkapcsolatom van, evek ota tart, 1,5 ora vonattal az ut, 200 km.
2017. dec. 9. 10:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Kb hasonló helyzetben vagyok. Sokat gondolkodtam a dolgon. Függ a lánytól meg a korától is. Mert egy komoly kapcsolatot egy 15-16 évessel kialakítani eléggé ritka,mert sajnos a többségük nem akar komoly kapcsolatot. De lehet,hogy ő más. Ezen gondolkodj el,mert egy távkapcsolatban a bizalom az ami gyakran hiányzik. Működhet,de nehéz lesz.
2017. dec. 9. 10:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, mivel másik országban lakik, egy faluba és mondom hogy nagy kitérőt kell tenni :( Ha belföldön lenne ennyi a táv, akkor nyilván könnyebb lenne :(
2017. dec. 9. 10:36
 4/5 anonim válasza:
az elso valaszolo vagyok, mi 13 evesen ismerkedtunk meg, most 16 evesek vagyunk. :) ilyen fiatalon is lehet valakinek komoly kapcsolata
2017. dec. 9. 10:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Vegyél egy robogót, úgy kb 5 óra az út.
2017. dec. 9. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!