Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beszélgetek egy lánnyal kb.2...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszélgetek egy lánnyal kb.2 hete, és közben rájöttem, hogy elég gazdag. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Igazából még nem is vagyok abban biztos, hogy ő mit szeretne, lehet, hogy csak barátságot. De én félek attól, hogy beleszeretek. És szerintem nem lenne nála esélyem. Ahogy a képeiből láttam, elég gazdagok. Rengeteg külföldi nyaralós képe van, különböző országokból. Valamint a többi képén is a részleteket megfigyelve látszik, hogy elég gazdagok. Viszont mi eléggé szegények vagyunk, legalábbis hozzájuk képest.
2018. jún. 8. 18:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
egyaltalan nem alap dolog
2018. jún. 8. 20:54
 12/15 A kérdező kommentje:
Ezt személyes tapasztalatod alapján írod?
2018. jún. 8. 21:09
 13/15 anonim ***** válasza:
Végig olvastam a válaszokat és szerintem nem fogja érdekelni, milyen anyagi helyzetben vagy. Manapság nem a másik vagyona miatt házasodunk mint anno. Amúgy meg egy nem gazdag is nézheti a vagyonodat, nem csak a gazdagok. Szóval személyiség függő, ha fontos neked a lány és te is neki akkor nem a vagyon fog közétek állni. Én még azt tudnám elképzelni, hogy a szülei lehetnek a hátráltató tényezők, mert ők viszont lehet, hogy egy gazdag pasit akarnak neki. Mindenképp kezdj el vele beszélgetni és idővel minden kiderül.
2018. jún. 9. 09:51
 14/15 A kérdező kommentje:
Akkor folytatom vele a beszélgetést egy darabig még legalább, de nem fogom szerintem randira hívni.
2018. jún. 9. 11:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Vidd olyan helyekre ahol pl jo a kilátás vagy csak szimplán jo élmény lenni nem kell bevinned a Gucciba egy randira elég ha elmentek egy szép/érdekes helyre vagy valami jo programra ajándék terén pedig vegyél neki valami olcsó ajándékot ami drágának néz ki
2018. jún. 9. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!