Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg "illik" ismerkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg "illik" ismerkedés közben közölni, hogy az exem néger volt és szemétség, ha nem teszem?

Figyelt kérdés

Volt egy fekete barátom. Nem szexpartner, hanem a párom volt, 3 évig.

Mostanság ismerkedtem, majd összejöttem egy pasival, aki több hónap után megtudta (tőlem), hogy fekete barátom volt. Lehordott a sárga földig mindenféle mocsoknak, azért is, amiért összeálltam egy fekete sráccal, és azért is, hogy nem szóltam erről időben, pedig illett volna.

A hozzáállásáról inkább nem mondok véleményt, mert az nyomdafestéket nem tűrne mér virtuálisan sem, viszont nagyon érdekelne, hogy tényleg érdemes-e a továbbiakban szólni az ilyesmiről.

Az rendben van, hogy a hozzá hasonló lelép, nem húzzuk egymást idejét, de aki mondjuk normális, annak mégis hogyan veszi ki magát, hogy egyszer csak közlöm, hogy milyen bőrszíne volt az exemnek?

2020. aug. 29. 15:39
 51/102 A kérdező kommentje:
Én meg azt gondolom, hogy nem kellene reklámoznod, hogy egy féreg vagy. :)
2020. aug. 29. 18:11
 52/102 anonim ***** válasza:
15%

52.-re.

Ha a fehérség az, akkor büszkén vállalom!

2020. aug. 29. 18:16
 53/102 A kérdező kommentje:
Te nem képviseled a fehér embereket.
2020. aug. 29. 18:22
 54/102 anonim ***** válasza:
89%
A férjemnek felolvastam a kérdést meg a válaszokat és nem is értjük. Nálunk is szóba került az elején, hogy kinek hány párkapcsolata volt meg néhány ehhez kapcsolódó dolog, de nem full mindegy, hogy milyen színű volt az előző? Mondom ezt úgy, hogy én azért kicsit rasszista vagyok, és nekem nem kéne színes bőrű pasi, de az, hogy a másiknak volt e más színű exe, az baromira nem érdekel. Pont nemrég voltunk egy ázsiai étteremben, ahol elég dekoratív volt a pincérnő, és kérdeztem a férjemet, hogy bejönnek e neki az ázsiai csajok. Ekkor derült ki, hogy mikor külföldön dolgozott (jóval előttem), néhány hónapig összejárt egy barnább bőrű, vágott szemű nővel (bocsánat, nem emlékszem, honnan származott, ez maradt meg). Most akkor váljak el, mert "illett volna elmondania időben", hogy egy más színű nőbe is beledugta?
2020. aug. 29. 18:38
 55/102 anonim ***** válasza:
14%

"Székely bácsi a falu bíróságán, el akar válni a feleségétől.

Kérdezi a bíró:

- Mért akar elválni a feleségétől, Pista bácsi?

- Mert megcsalt a szomszéd gazdával.

- És maga, Pista bácsi, még sosem csalta meg a feleségét?

- Hát dehogynem.

- De hát akkor mért akar elválni, hiszen maga se jobb az asszonynál?

- Ejj, maga nem ért engem bíró úr! Ha én a csizmámmal belelépek a tehénszarba, csak lemosom, és ugyanolyan lesz, mint vót. De ha a tehén jön és beleszarik a csizmámba, hát azt a csizmát maga se venné többet fel!"

2020. aug. 29. 18:56
 56/102 anonim ***** válasza:
17%

Én ki irnám a társkereső adatlapomra h voltam már feketével.Igy máris elkerülöd azokat akiket ez zavar.

Az h feketével voltál a Te dolgod..Ezért bántani téged nem szabad.

Az h ez tetszik nekem vagy sem...az meg az én dolgom...ezért bántani engem szintén nem szabad.

Ellenben pl eltitkolod és rabolod az időmet na azért már sok jóra ne számítsál.És ugyan ez a férfiaknál is.Utszéli olcsó krvákra volt pénzem és évekig jártam hozzájuk szinte VIP vendég voltam..és nem szolok hanem majd csak x idő után kiderül...Hát nem tenném zsebre amit kapnék.

2020. aug. 29. 20:00
 57/102 anonim ***** válasza:
72%
#57 vajon a prostik akikkel voltál, kiírják az adatlapjukra, hogy vigyázat, te is voltál ott vendég? :)
2020. aug. 29. 20:06
 58/102 A kérdező kommentje:
Senkit nem csaltam meg, nem csináltam semmilyen erkölcstelen dolgot, az egésznek ahhoz semmi köze nincs, hogy retkes prostikba mártogatjátok a farkatokat. Az utalhat súlyos érzelmi intelligencia fogyatékra. Az, hogy valakinek más rasszba tartozó párja volt, nem. Az az igénytelen, aki hozzátok hasonlóval jön össze. És nem, nem képviselitek, reprezentáljátok magyar férfiakat.
2020. aug. 29. 20:52
 59/102 anonim ***** válasza:
32%
A kérdés erre van kihegyezve, valószínűleg szándékosan, amolyan "troll-csalogató", ahol aztán végül diadalmaskodik a Kérdező eszményképe.
2020. aug. 29. 21:11
 60/102 A kérdező kommentje:
Hát ha nem is troll-csalogató, a szemetet azért rendesen összefújta a szél, az tény. :)
2020. aug. 29. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!