Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg "illik" ismerkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg "illik" ismerkedés közben közölni, hogy az exem néger volt és szemétség, ha nem teszem?

Figyelt kérdés

Volt egy fekete barátom. Nem szexpartner, hanem a párom volt, 3 évig.

Mostanság ismerkedtem, majd összejöttem egy pasival, aki több hónap után megtudta (tőlem), hogy fekete barátom volt. Lehordott a sárga földig mindenféle mocsoknak, azért is, amiért összeálltam egy fekete sráccal, és azért is, hogy nem szóltam erről időben, pedig illett volna.

A hozzáállásáról inkább nem mondok véleményt, mert az nyomdafestéket nem tűrne mér virtuálisan sem, viszont nagyon érdekelne, hogy tényleg érdemes-e a továbbiakban szólni az ilyesmiről.

Az rendben van, hogy a hozzá hasonló lelép, nem húzzuk egymást idejét, de aki mondjuk normális, annak mégis hogyan veszi ki magát, hogy egyszer csak közlöm, hogy milyen bőrszíne volt az exemnek?

2020. aug. 29. 15:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/102 anonim ***** válasza:
#8-ra válaszoltam, #10 voltam.
2020. aug. 29. 16:04
 12/102 anonim ***** válasza:
10%

Én rá szoktam kérdezni az ilyenekre, már az elején, nyíltan. És le is informálom a lányt.

Ha volt C, A, N, Bi, pasija, na onnantól le sem köpöm.

2020. aug. 29. 16:09
 13/102 anonim ***** válasza:
61%

5.

Ezt én elfogadom, de akkor a párod is eltitkolhatja az összes előző kapcsolatát és letudhatja úgy, mint te. Vagy mégsem? Ennek oda-vissza kell működnie, akár őszinteség, akár ködösítés.

2020. aug. 29. 16:17
 14/102 anonim ***** válasza:
26%

15.-nek.

Na ez az!

Akkor a férfinek se kelljen titkolnia, ha prostizott, vagy az exe roma volt.

2020. aug. 29. 16:19
 15/102 anonim ***** válasza:
25%

16.

Én ezt a dolgot nemektől függetlenül értem, minden eshetőségben. És minden eshetőségben látni is példát arra, amikor az egyik fél titkol dolgokat amik nem annyira fényesek, de a másik fél kiderült dolgait nagyban ítéli el, mint "Szent Ember", holott ő sem különb. Ez társadalmi jelenségként is működik - mekkorákat tud ítélkezni mindenki - aztán kiderül, hogy ő is sáros sok dologban - lehet nem pont ugyanabban, mint akit elítélt, de ő maga sem különb.

2020. aug. 29. 16:22
 16/102 anonim ***** válasza:
87%
#15 Lehet beszélni az előző kapcsolatokról, de a bőrszínük miben releváns? :D Úgy állítod be, mintha nem lenne mindegy.
2020. aug. 29. 16:22
 17/102 anonim ***** válasza:
83%
Ne titkolja a múltját? Ezt úgy mondjátok mintha olyan ördögtől való dolgot csinált volna. Mondjuk láthatóan elég sok rasszista van itt. Én meg az ilyen emberekről gondolom azt hogy le sem köpöm. Ne foglalkozz az ilyen emberekkel. A nyakamat rá hogy ők azok akik úgy gondolják prostihoz menni viszont teljesen normális és nem szégyellni való dolog. De az hogy te egy fekete férfival éltél párkapcsolatban az istentelen....
2020. aug. 29. 16:23
 18/102 anonim ***** válasza:
11%

18.-nak.

Mi az, hogy mindegy???

Melyik normális férfi akarna egy színes által használt nővel égetni magát és a családját?

És a fertőzések? A feketék körében magasabb a HIV fertőzöttek száma, még az EU-ban is!

2020. aug. 29. 16:24
 19/102 anonim ***** válasza:
77%

19.

Tehát titkolni kellene, hogy egy feketével járt? Miért kellene titkolni? Olyan rossz dolog lenne? Ez rasszistább gondolkodás, mint bármelyik "valódi" rasszistáé, ezt szokta a South Park kifigurázni.

2020. aug. 29. 16:26
 20/102 anonim ***** válasza:
84%
#17 a gondolatmeneteddel az a baj hogy a titkolni való dolgok azok amik szégyellni valók. Abban viszont semmi szégyellni való nincs hogy a kérdező egy fekete sráccal járt, kivéve a hülye rasszistaknak. És ő pont bele futott egy ilyen emberbe.
2020. aug. 29. 16:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!