Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok ha a párotok/férjetek mellnagyobbító műtétet szeretne adni ajándékba?
"ha én akarok valamin változtatni, akkor azt is ő fogadja el."
Nem, nem kell elfogadni, lehet szakítani nyugodtan. Csak annak nincs értelme, hogy a nővel marad így is, de közben meg cseszegeti azért, amiért hozott egy döntést a saját testével kapcsolatban, amivel ő nem ért egyet.
De a konkrét példában, amit linket valaki, ráadásul már úgy kezdett kapcsolatba a nővel, hogy az már korábban megműttette a mellét, ahelyett, hogy eleve olyan nőt keresett volna, akinek természetes melle van.
Megkérdezhetem, hogy mióta vagyok együtt a pároddal?
Tett valaha utalást arra, hogy - akár méret, akár más szempontból - nincsen megelégedve a melleivel?
Nem fog válaszolni erre, nekem sem válaszolt privátban, pedig azt ígérte, hogy tartja a szavát. De nem tette.
Vagy nincs barátnője, és csak egy provokatív kérdéssel akart forgalmat generálni az oldalnak. Szerintem ezért bújt ki minden ilyen jellegű kérdés alól. Az ilyenek mindig csak félremagyaráznak, egyetlen őszinte megnyilvánulásuk sincs.
"Nekem számítana hogy például ő mit gondol arról hogy én mit változtassak vagy éppen ne változtassak magamon."
Mert kapcsolatfüggő vagy.
Egyébként érdekes, hogy általában a férfiak szokták kiverni a balhét, hogy "engem aztán ne akarjon egy nő megváltoztatni"... vagy ez csak belsőre igaz? A figyelmességen nem fognak változtatni, de a pöcsprotézis jöhet.
"Nem, nem kell elfogadni, lehet szakítani nyugodtan. Csak annak nincs értelme, hogy a nővel marad így is, de közben meg cseszegeti azért, amiért hozott egy döntést a saját testével kapcsolatban, amivel ő nem ért egyet."
De el kell ha nem akar szakítani. Most ezt mindenre lehet mondani hogy "akkor szakítson vele". Nyilván a terminológia az továbbra is az hogy el kell fogadnia. Ha szakít vele és úgy nem fogadta el, az már egy másik nő akkor.
"De a konkrét példában, amit linket valaki, ráadásul már úgy kezdett kapcsolatba a nővel, hogy az már korábban megműttette a mellét, ahelyett, hogy eleve olyan nőt keresett volna, akinek természetes melle van."
Ezen már túl vagyunk csak nem olvasod végig a válaszokat. Nem ez volt a dilemma hogy műtött vagy nem műtött.
"Megkérdezhetem, hogy mióta vagyok együtt a pároddal?"
Megkérdezheted.
"Tett valaha utalást arra, hogy - akár méret, akár más szempontból - nincsen megelégedve a melleivel?"
Lényegtelen a kérdés szempontjából mert nincsen jelenleg párom.
"Az empátia túlteng benned"
Benned is, ha ezt mindenféle konkrét indok vagy magyarázat nélkül ide büfögöd.
"Nem fog válaszolni erre, nekem sem válaszolt privátban, pedig azt ígérte, hogy tartja a szavát. De nem tette."
Ne haragudj, de nem nézem a privát üzeneteket ha kérdésed van alapból miért nem itt kérdezted hogy mindenki lássa? Miért kell privátokat írni?
Ha pedig itt nem válaszoltam az sem szándékosan történt. De nyugodtan kérdezd meg.
"Vagy nincs barátnője, és csak egy provokatív kérdéssel akart forgalmat generálni az oldalnak."
Nincsen. De hogy forgalmat akartam generálni az oldalnak jajjj máárr ne máár...tényleg????
" Az ilyenek mindig csak félremagyaráznak, egyetlen őszinte megnyilvánulásuk sincs."
Teljesen őszinte voltam mindvégig. Ha valamit valaki félre magyaráz akkor illik rámutatni hogy mit is magyaráztam félre? Nem lehet hogy egyszerűen csak nem tetszett amit mondtam és ezért jelented ki hogy én FÉLRE magyaráztam? Tehát te jól magyaráztad és én galád módon félre magyaráztam :D
"Mert kapcsolatfüggő vagy"
Én nem érzem magam emiatt hogy kapcsolat függő vagyok, de igen ha valakivel együtt vagyok akkor érdekel a véleménye. És szerintem ez így normális.
De köszönöm az elemzést.
"Egyébként érdekes, hogy általában a férfiak szokták kiverni a balhét, hogy "engem aztán ne akarjon egy nő megváltoztatni"... vagy ez csak belsőre igaz? A figyelmességen nem fognak változtatni, de a pöcsprotézis jöhet."
Nem tudom, én nem szoktam balhézni, hanem egy kapcsolatban mérlegelek. Szerintem a leg rosszabb ha egy kapcsolatban a férfi a mellét döngeti hogy ő aztán nem hajlandó semmin sem változtatni, az ilyen az menjen a ketrecbe a gorillák közé. Nyilván megvan az a fajta nő aki csak egy ilyen mellett érzi jól magát.
"Nem is volt még kapcsolatod, honnan tudod, mit csinálnál?"
Honnan tudod hogy nem volt kapcsolatom?
Hát ezaz, de szerintem annyi pénze sincs, fikció az egész részéről.
Hogy a kérdésedre "rendes" választ is kapj..ha esetleg ebben az életben bárki összejönne veled, és Te felajánlanád a kérdésben szereplő dolgot, ne érjen meglepetés, ha a barátnőd úgy vágja ki azután, mint macskát sz.rni.
Szóval könyörgöm, keress egy nagymellűt!! Ha pedig van egy kismellű kiszemelted, azt kérlek hagyd békén! :")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!