Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ti mit gondoltok a mellnagyobbításra készülő nőkről?
Figyelt kérdés
Lebeszélnétek róla, vagy támogatnátok benne ha beavatna titeket? Miért igen és miért ne?
Kort és nemet is írjatok.
Nők véleménye is érdekel a témában.
2018. febr. 3. 22:04
1/23 anonim válasza:
Azt, hogy felesleges fhaszságokra szórja a pénzt... én aztán nem beszélném le róla, nekem tökmindegy - kivéve nyilván, ha a párom az illető, akkor komolyan leülnék vele megbeszélni a dolgot, megtudni az okát, és lebeszélni.
29/f
2/23 anonim válasza:
Számomra visszataszító a plasztikázott mell, látszik, szerintem legyen bármekkora, de természetes - ez a lényeg
22/F
3/23 anonim válasza:
Attól függ. Ha a mellnagyobbítástól tényleg jobban érzik majd magukat a bőrükben akkor végül is csinálják csak, de egyébként ha tehetném inkább meggyőzném, vagy legalább is megpróbálnám meggyőzni őket arról hogy úgy szépek ahogy vannak. :D
20F
4/23 anonim válasza:
Miért lenne felesleges f_szság? Ha egy nő ettől jobban érezné magát, szerintem semmi gond nincs vele. Nőként mondom. Soha nem voltam megelégedve a mellemmel, mert kicsi, úgyhogy amint lehetőségem lesz rá, én biztos, hogy megcsináltatom. Nem hiszem, hogy ettől kevesebb lesz valaki.
5/23 anonim válasza:
Nok mit gondtoltok a az elefant nagysagura vazelinnel toltott farokrol?? Baromira faj , szet repeszt??
6/23 anonim válasza:
Egyszer mondta valaki, hogy a pasija mesélte, hogy egy korábbi párkapcsolatában megérezte, hogy feltöltött keble volt a csajnak, vagy asszem, meghallotta a műanyagnak a mozgását, vagy valami, szóval totál kiábrándult lett tőle, szóval ő a műt nagyon nem kedveli. Másik pedig, ha meg önbizalomproblémája van valakinek, és nem akarja túúúúlzottan nagyra, akkor szerintem lehet jó. Amúgy én nem tudom, amúgy lány vagyok.
7/23 anonim válasza:
*Ja meg még olyat is hallottam egy csajtól, amúgy nem annyira nagyon okos, de teljesen hihető, amit mondott; hogy azért tölttette fel, mert nagyon lefogyott, és akkor fogyott a cicijéből is, és már nem érezte nőnek magát.
8/23 anonim válasza:
Én elfogadom a külsőmet, semmimet sem akarom plasztikáztatni. Viszont ha mondjuk mellrák vagy bármilyen betegség miatt le kellene venni a mellemet, akkor utána lehet, hogy bevállalnám a szilikont (de akkor se az extra méretűt).
9/23 anonim válasza:
Én lebeszélném, a természetes kis aranyos mellek sokkal jobbak, mint valami szilikon mű akármi.
10/23 anonim válasza:
En nokent ugy gondolom, hogy ha valakinek azon kivul, hogy kisebbek valamivel a mellei, mint amit szeretne, nincs vele problema, akkor tok felesleges. Es azert csak egy mutet, csak altatjak azlegdragabb embert, csak egy idegen anyag kerul a testedbe... Nem jatek ez. Akkor megertem, ha valakinek nagyon nem egyformak a mellei, vagy valami deformitasa van, de egyebkent butasag...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!