Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a lelki bántalmazásról?
Hogy meddig megy, az a nőtől függ. Itt alapvetően a nő önbecsülése és személyisége olyan, ami ennek táptalaj. Én sem vagyok egy karakán femináci nő, de ha nekem valaki beszólna vagy gúnyt űzne belőlem, úgy, hogy az egy kapcsolat, elhajtanám a jó büdös kva anyjába. Tudom, mennyit érek és helyén van az önbizalmam. Ezek az emberek azt hiszik, hogy létezhetnek ember és ember között ekkora különbségek... Nos, nem.
Az is elmebeteg, aki csinálja, egy impulzivitáskontroll-zavaros fäsz. De az is beteg, aki hagyja, csak a másik oldalról. A lelkileg erős emberek mindkettő mellől dobbantanak általában, mert nem teszi őket boldoggá egy ennyire egyenlőtlen kapcsolat.
"Aztán azt mondja a férfi,h nem komolyan gondolta s szereti a nőt,csak bosszúból mondta ,mert volt h a nő megbántotta valamivel ." Döntsd már el akkor, hogy ki bánt kit. A vázolt helyzetben ki van provokál a.
31/f
"Hogy meddig megy, az a nőtől függ. Itt alapvetően a nő önbecsülése és személyisége olyan, ami ennek táptalaj. Én sem vagyok egy karakán femináci nő, de ha nekem valaki beszólna vagy gúnyt űzne belőlem, úgy, hogy az egy kapcsolat, elhajtanám a jó büdös kva anyjába. Tudom, mennyit érek és helyén van az önbizalmam. Ezek az "emberek azt hiszik, hogy létezhetnek ember és ember között ekkora különbségek... Nos, nem.
Az is elmebeteg, aki csinálja, egy impulzivitáskontroll-zavaros fäsz. De az is beteg, aki hagyja, csak a másik oldalról. A lelkileg erős emberek mindkettő mellől dobbantanak általában, mert nem teszi őket boldoggá egy ennyire egyenlőtlen kapcsolat."
Monológod alapján ezek szerint te egy impulzivitáskontroll-zavaros fäsz vagy nő létedre...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!