Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, amikor egy ismerkedős levelet figyelmen kívül hagytok, nem gondoltok rá, hogy a másiknak ez milyen rosszul esik?
Az a helyzet, hogy igen sokan a "bocs, de nem"-mel nem elégszenek meg, hanem átmennek zaklatóba vagy alpári stílusba.
Illetve, ami nem társkereső, ott minek kéne az ilyenre válaszolni?
Ezen az oldalon van egy srác, aki letiltott, mivel nem akartam barátkozni vele. Ennélfogva sokszor a kérdéseim vagy válaszaim kapcsán ha rám ír, és válaszolnék neki,hogy bocs rám írtál, meg se kapná.
Van, aki belinkeli a farkát az ismerkedős szövege alá.
Mások köszönni se köszönnek. Van aki írni se tud. Pár szót odanyög.
Van aki még tini, és vannak akik egyből szexre invitálnak, még akkor is ha a válasz amit írtam otthon kategóriában lett megírva.
Az ilyen levelekre nem írok vissza.
Nem. Nem akarok egész nap a gép előtt ülni és mikor több tucat ember ír, két választásod van, vagy mindenkinek visszaírsz és ott ragadsz (probalt), vagy elkezdesz szűrni: először a pofátlanoknak nem, utána az unalmasaknak sem, végül senkinek, csak az aktuális 1-2-nek aki érdekel komolyabban...
Nekem nincs akkora befogadóképességem, hogy mindenkivel társalogjak. Nincs kapacitásom rá. Visszaírkálni meg nem fogok, hogy bocsinemérekrá, mert az is hülyén néz ki.
Mikor fogjátok fel, hogy nem ti vagytok a világ közepe?
lehet azzal jönni, hogy nem mi vagyunk a világ közepe, meg nem erről szól az élet. Nektek nőknek könnyű, mindig lesz értetek jelentkező, nektek fogalmatok sincs, milyen mellőzöttnek lenni.
Akkor mit szóljak én? Tinderről én már 20 lányt kutattam fel. Abból 2 mondta meg, hogy "nem". És nem lettek elküldve sehová. Nyilván a sok százból nem azért lettek pont ők kinézve, hogy a pecsemet küldjem el nekik, és akkor nincs válasz... milyen érzés lehet szerintetek ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!