Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, amikor egy ismerkedős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, amikor egy ismerkedős levelet figyelmen kívül hagytok, nem gondoltok rá, hogy a másiknak ez milyen rosszul esik?

Figyelt kérdés
előre bocsátom: ha megírjátok, hogy "bocs de nem" az semennyire sem esett volna rosszul a másiknak.
2018. jan. 25. 22:32
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
28%
lesz*rják :)
2018. jan. 25. 22:36
 2/44 anonim ***** válasza:
93%

Az a helyzet, hogy igen sokan a "bocs, de nem"-mel nem elégszenek meg, hanem átmennek zaklatóba vagy alpári stílusba.

Illetve, ami nem társkereső, ott minek kéne az ilyenre válaszolni?

2018. jan. 25. 22:36
 3/44 anonim ***** válasza:
49%
Teljesen hidegen hagyja a legtöbb nőt, hogy a kiszemeltjükön kívül mi történik a többiekkel.
2018. jan. 25. 22:37
 4/44 anonim ***** válasza:
100%

Ezen az oldalon van egy srác, aki letiltott, mivel nem akartam barátkozni vele. Ennélfogva sokszor a kérdéseim vagy válaszaim kapcsán ha rám ír, és válaszolnék neki,hogy bocs rám írtál, meg se kapná.

Van, aki belinkeli a farkát az ismerkedős szövege alá.

Mások köszönni se köszönnek. Van aki írni se tud. Pár szót odanyög.

Van aki még tini, és vannak akik egyből szexre invitálnak, még akkor is ha a válasz amit írtam otthon kategóriában lett megírva.

Az ilyen levelekre nem írok vissza.

2018. jan. 25. 22:49
 5/44 anonim ***** válasza:
38%
Az amúgy normális srácok, akik nem válnak zaklatóvá meg zokszó nélkül viseljék el, hogy potenciális elmebetegnek vannak nézve a puszta létük (azaz kb a külsejük) miatt. Csak így tovább!
2018. jan. 25. 22:55
 6/44 anonim ***** válasza:
76%

Nem. Nem akarok egész nap a gép előtt ülni és mikor több tucat ember ír, két választásod van, vagy mindenkinek visszaírsz és ott ragadsz (probalt), vagy elkezdesz szűrni: először a pofátlanoknak nem, utána az unalmasaknak sem, végül senkinek, csak az aktuális 1-2-nek aki érdekel komolyabban...

Nekem nincs akkora befogadóképességem, hogy mindenkivel társalogjak. Nincs kapacitásom rá. Visszaírkálni meg nem fogok, hogy bocsinemérekrá, mert az is hülyén néz ki.

Mikor fogjátok fel, hogy nem ti vagytok a világ közepe?

2018. jan. 25. 23:01
 7/44 anonim ***** válasza:
84%
Már bocs, de az én kicsi lelkemet sem babusgatják vadidegenek, mégse rinyálok. Nem értem egyeseknek miért kell minden szart magukra venni.
2018. jan. 25. 23:03
 8/44 anonim ***** válasza:
57%
Ha meg nem társkeresőn vagyunk, hagyjanak már békén. Annyira utálom, hogy macskaeledellel kapcsolatban kérdezek és már tetszik a személyiségem, lenne-e kedvem ismerkedni... Bässzátok meg az ismerkedéseteket, ha ismerkedni akarok, úgy írok és oda, ahol ez elfogadott, meg utcán is keresem a szemkontaktust. De ha rá sem nézek valakire, ne jöjjön már oda szarakodni velem, mert látott egy neki tetsző nőt. Annyira szánalmas már ez az egész, aztán még mi vagyunk a szemetek, ha azt mondjuk, hogy bocsinem, vagy kikerüljük az illetőt.
2018. jan. 25. 23:05
 9/44 anonim ***** válasza:
88%
Most kegyetlen leszek, de... dolgozzák fel. Vannak sokkal nagyobb problémák is az életben, mint hogy társkeresőn nem ír vissza egy lány, akiről amúgy nem tudsz semmit, egy vadidegen. Én is jártam már úgy, hogy nagyon-nagyon megtetszett meg szimpatikus volt egy srác az adatlapján, írtam neki, és nem írt vissza. Többször is megesett ilyen. Na bumm. Még mindig itt vagyok, amint látod.
2018. jan. 25. 23:07
 10/44 A kérdező kommentje:

lehet azzal jönni, hogy nem mi vagyunk a világ közepe, meg nem erről szól az élet. Nektek nőknek könnyű, mindig lesz értetek jelentkező, nektek fogalmatok sincs, milyen mellőzöttnek lenni.

Akkor mit szóljak én? Tinderről én már 20 lányt kutattam fel. Abból 2 mondta meg, hogy "nem". És nem lettek elküldve sehová. Nyilván a sok százból nem azért lettek pont ők kinézve, hogy a pecsemet küldjem el nekik, és akkor nincs válasz... milyen érzés lehet szerintetek ez?

2018. jan. 25. 23:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!