Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről" van férjetek/feleségetek" és felmentek egy ismerkedős oldalra nem társkeresés céljából, csak szimplán dumálni?

Figyelt kérdés
2014. okt. 15. 21:57
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Normális felnőtt válaszokat várok
2014. okt. 15. 21:58
 2/14 anonim ***** válasza:
Szövegértés egyes, nem vagyok még felnőtt, de azért ettől függetlenül szerintem semmi gond nincs azzal, ha valaki egy kicsit ki akar szakadni a megszokott rutinjából, és új emberekkel szeretne beszélgetni, jól eshet néha ez a felfrissülés. Ha a férj/feleség jól áll a dolgokhoz, akkor megérti, hogy nem megcsalás, nem flört, csak szimpla beszélgetés.
2014. okt. 15. 22:02
 3/14 RRR ***** válasza:
uccu neki
2014. okt. 15. 22:02
 4/14 anonim ***** válasza:
Én nem teljesen értem a kérdést... Szerintem nem kéne társkereső oldalakra járnia senkinek sem akkor, amikor van valakije.
2014. okt. 15. 22:03
 5/14 anonim ***** válasza:

Nem. Ha barátkozni akarnék, mindenféle fórumon, vagy Facebook csoportban próbálkoznék. Ha valaki szimplán csak dumálni akar, akkor ilyen helyeken sokkal jobbak rá az esélyei.

Ha valaki ennek ellenére ismerkedős oldalakra regisztrál, az ismerkedni akar, még ha csak laza flört céljából is.

35/N

2014. okt. 15. 22:06
 6/14 anonim ***** válasza:
# 5 ! Ott a pont!
2014. okt. 15. 22:12
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem minden ismerkedős oldal regisztrálós. Pl. anotalk.hu, se képet, se nevet, semmit nem kell megadni, akkor fejezed be a beszélgetést, amikor jónak látod, néha még értelmes embereket is találni ott, ennek szerintem nem kell feltétlenül flört jellegűnek lennie.
2014. okt. 15. 22:21
 8/14 A kérdező kommentje:
De facebook-on fent van a fényképem az olyan személyes nem akarok " úgy" ismerkedni.Annyira nem mélyedtem bele hogy milyen oldalak vannak.Nem recepteket akarok cserélni hanem normális beszélgetni ,dolgokról.Nem azt mondom hogy szavak szintjén nem fél bele egy flört de nem ezért.Csak vannak dolgok amit néha jó mással megosztani aki nyitott és rám figyel.
2014. okt. 15. 22:21
 9/14 A kérdező kommentje:
Elég félre érthetős komment volt ,de aki megakarja érteni annak nem kell magyarázni.
2014. okt. 15. 22:23
 10/14 anonim ***** válasza:
Háááát.... hiába csűröd-csavarod. :)
2014. okt. 15. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!