Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok szerencsétlen a szerelemben?
23 éves lány vagyok, szép arcú, alakra teltkarcsú, ápolt és igényes vagyok, divatosan öltözködöm. Sokan mondták már, hogy korombeliekhez képest éretten gondolkodom, de humorérzékem is van, szóval ne savanyú uborkának képzeljetek el. Normális munkám van, lehet velem beszélgetni, és nem tartom magam egy buta embernek.
Lassan 2 éve nem volt semmilyen kapcsolatom, se komoly, se futó, de még csak a láthatáron sincs senki. Pedig én próbálkozom, eljárok társaságba, sőt, két netes társkeresőn is fent vagyok, ahonnan volt is pár randim, de egyikből sem lett semmi.
Nem hinném, hogy nagyon válogatok, átlagos fiúk tetszenek, akiknek azért van eszük és kiállásuk, de egyáltalán nem a milliomos, kisportolt adoniszokra hajtok. Mindig is nehezen ment ez nekem, sokszor koppantam meg viszonzatlan szerelembe estem, de volt két komoly, több éves kapcsolatom is. A legutolsó óta meg semmi.
Mi lehet a baj? Van olyan, hogy valakinek egyszerűen az van megírva, hogy egyedül legyen? Vagy rosszul csinálok valamit?
Nyugi :)
Előfordul az ilyen. Ha már randit sikerült összehozni nagy baj nem lehet. Van ismerősöm, aki 30 évesen talált párt 5év egyedüllét után.
Mindenkinek megvan a párja, csak nem olyan egyszerű megtalálni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!