Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találnak az emberek egymásra?
Egyrészt a magas elvárások miatt, mert sok nőnél csak a magasság, izomzat és a pénz számít, sok pasinál pedig csak a kerek popsi és a nagy mellek. Az emberek nem veszik észre a belső szépséget, pedig pont ez lenne a lényeg.
Másrészt, aki huszonévesen szűz, az valószínűleg sokat csalódott, sokszor utasították vissza, vagy csak nem mer kezdeményezni, mert nincs önbizalma. Az a csaj, aki nem talál magának normális pasit, valószínűleg nem egy ilyen pasival akar kezdeni.
Ha a saját példámat nézem: szerencsére mindig volt bnőm, szépek, csinosak, hosszú távú kapcsolatok. Amióta viszont véget ért az utolsó, azóta megváltozott vmi. Nincs önbizalmam, hiába mondanak mások helyesnek, nehezen nyitok mások felé. A kezdő lökés hiányzik, ahogy sok más pasinál is, mert utána már semmi gond a kommunikációval, csak az első megszólítás. Pedig lehet, hogy pont életem párja áll mellettem a buszon...
28F
Igazából én is beletartozom azokba, akikről a kérdést kiírtam. 21 leszek, volt két pasim, egyik csalt másik kihasznált... Szűz ugyan nem vagyok, de inkább lennék az.
Csak például furcsa volt, hogy itt olvasom ezeket, és ilyenkor belegondolok, hogy talán csak egyszer kéne beszélgetésbe keveredni a "helyes sráccal" a buszon? És vajon volt már olyan, aki engem akart leszólígani, csak nem mert?
Furcsa ez. De hát nem véletlen, hogy ennyi a bizonytalan ember :/ (magam is beleértve persze)
5-ös leírta a lényeget,elnézést hogy kimásoltam csak szeretném kiemelni. :)
"Másrészt, aki huszonévesen szűz, az valószínűleg sokat csalódott, sokszor utasították vissza, vagy csak nem mer kezdeményezni, mert nincs önbizalma. Az a csaj, aki nem talál magának normális pasit, valószínűleg nem egy ilyen pasival akar kezdeni."
Itt a lényeg bizony.És ezt tapasztaltam is sajnos,nem is egyszer... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!