Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre nehezebben találnak egymásra a magyarok ebben a világban, elképzelhető, hogy emiatt pár évtized múlva kihalnak a magyarok?
Hát igen, én is ezen szörnyülködtem tegnap is, mikor lementem a faluba a zöldségeshez, mire meglepve tapasztaltam, hogy "Fresh Fruit & Vegetables" volt kiírva a "Zöldséges" tábla helyére... Aztán bementem, erre a boltos oroszul megfenyegetett, hogy nehogy leverjem a táskámmal a maláj dinnyéket a polcról.
Már gondoltam, hogy ennél rosszabb nem is lehet, úgyhogy megpróbáltam Mari nénitől segítséget kérni, hogy állítsa le a boltost, de ő csak értetlenül hadovált nekem franciául valami omlett du fromage-ról...
Úgy érzem lassan kihalnak a magyarok :(
nem pár évtized mulva,de kihalunk.
mert valljukbe,Magyarnak lenni nem jó,és be csicskolunk a gyarmatosítóknak,mert félünk. mindenki csinálja csak mi nem mert mi jók vagyunk,ez lesz a vesztünk.
Szerintem vedd le vállaidról az egész magyar nép sorsát...
Keresd a saját boldogságodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!