Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találnak az emberek egymásra?
Kiegészíteném az én szubjektív véleményemmel.
Vannak azok a férfiak, akik enyhén szólva nem születtek csajozóművésznek, nem úgy néznek ki mint Jason Statham, nem isszák hullára magukat minden hétvégén valami minősíthetetlen discoban, introvertáltak, illetve további ehhez hasonló tulajdonsággal rendelkeznek. Általában belőlük lesznek a 20+ szüzek, a mások által "lúzereknek" titulált emberek, mert még a próbálkozásig el se jut a nőknél, már bucira alázzák mindenki előtt, vagy csak a visszautasításban van részük.
Minden nő annyira mondja, hogy bezzeg a gonosz férfiaknak csak a külső számít, miközben szerintem bőven megfordult a helyzet. A nők azt hiszik, nekik joguk van ahhoz, hogy eléjük álljon a kész FÉRFI, aki izmos, jóképű, hűséges, vicces, előadja magát, pofátlanul udvarol, nekik pedig pusztán választaniuk kell a tökéletes jelentkezők közül. Mert ugye micsoda lehetetlen dolog már az, hogy egy nőnek kell megtenni a kezdő lépést, esetleg pár hétig dolgoznia kell egy szerencsétlen srác önbizalmán, önbecsülésén, aki eddig csak a megalázást kapta mindenkitől. S utána jönnek ide sírdogálni, hogy nincs már normális pasi, meg megcsalta őket a nagy Ő. Holott ez csakis az ő hibájuk. Talán ha 1000-ből nem csak 1 lány nézne egy csöppet is a felszín alá, s nem pusztán a külsőségek alapján döntene, nem ez lenne.
Nagyjából ennyi, sok férfi már nem mer kezdeményezni a korábbi csalódások miatt, a kedves nők meg nem adják alább a tökéletesből, még ha ők nem is azok.
#11: Részben igazad van, de nem árt, ha ezek a fiúk is fejlesztik magukat (és ezt most férfiemberként írom). Csak nem kell rögtön fejest ugrani a legnehezebb dolgokba, hanem lépésről lépésre kell haladni.
Az viszont találó, hogy sok nő "alanyi jogon" elvárja, hogy majd egy 10/10-es álompasi áll eléjük, és úgy kopogtat be hozzájuk, hogy szerencsétlen gyakorlatilag azt sem tudja, hogy ezek a nők egyáltalán a világon vannak. Ja és hát ezek a nők legtöbbször valószínűleg abba se gondolnak bele, hogy az álompasinak vajon miért is őket kellene választania, ők mit tudnának cserébe adni. Nyafogást, önsajnáltatást, önbizalomhiányt? Inkább örülniük kellene annak, hogy van ott valaki, akit érdekelnek, még ha az illető nem is "jó pasi", de nem, ez nem elég jó nekik. Sok ilyen lánynak adtam esélyt, de lekoptattak vagy eltűntek, mindenféle hülye indokkal. Persze utólagos magyarázatként olyat is hallottam, hogy valójában ezek a lányok érezték úgy, hogy nem elég jók. Furcsa, mert én úgy éreztem, hogy megbízhatunk egymásban annyira, hogy őszintén megbeszéljük az esetleges dolgainkat, sőt, mindent megtettem azért, hogy megértessem velük, hogy én el tudnám őket fogadni. Ezért sem értem, miért nem lehetett megbeszélni, ha esetleg úgy érezték, hogy nem lennének elég jók. Másrészt meg ha pl. a találkozásra sem adnak esélyt, akkor mégis mit várnak? Tény, hogy én sem vagyok nagy szám külsőre, és valószínűleg minden téren lehet nálam jobbat találni, de voltam olyan naiv, hogy hittem az ilyen nőknek, azt remélve, hogy talán értékelni fognak egy hozzájuk valamelyest hasonlító srácot. Hát több tucat esetben is keservesen csalódtam, úgyhogy próbálom kerülni az ilyen energiavámpírokat. Csak elveszik az ember idejét és energiáját, miközben nem haladsz mellettük sehová. Maradjanak meg maguknak, alakítsák úgy a sorsukat, ahogyan akarják, többé nem szeretnék ilyenekkel érintkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!