Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről" van férjetek/feleségetek" és felmentek egy ismerkedős oldalra nem társkeresés céljából, csak szimplán dumálni?
Figyelt kérdés
2014. okt. 15. 21:57
11/14 anonim válasza:
Eleve már ott baj van szerintem, hogy egy embernek a környezetében nincsenek olyan barátok, ismerősök, családtagok, a párja... akikkel nem lehet normálisan beszélgetni, akik nem nyitottak rá és ismerkedős oldalakon kell keresnie olyat, akivel egy jót beszélgethetne.
12/14 A kérdező kommentje:
Nagyon sok ember van körülöttem,pláne hogy fodrász vagyok és ez pont ezt hozza magával hogy én mindenkit meghallgatok elég sok hülyeséget.De nem tudom sok esetben elmondani őszintén a véleményem mert ,ezt sokan rosszul vennék.És akkor besértődnének ez a szakma ilyen.A férjem sokat dolgozik és nem akarom traktálni minden hülyeséggel,mert szerintem nem arra vágyik amikor haza jön. Sok mindent meg lehet vele beszélni és jó személyisége is van hisz nem hiába vagyok mellette.
2014. okt. 16. 08:26
13/14 A kérdező kommentje:
De tegnap este az egyik válaszoló hatására elmentem egy ilyen dumálós oldalra és nagyon pozitív volt a benyomás.Tök sokan rám írtak persze 10-ből 8 kapásból randizni akart de írtak olyanok is akik tényleg beszélgetni szeretnének. Nagyon jókat nevettem,pedig semmi olyanról nem beszélgettünk,ennek hatására amikor haza jött a férjem teljesen máshogy álltam hozzá.Ezt ő is észre vette és hát.... nem egyből aludni mentünk :-)
2014. okt. 16. 08:32
14/14 anonim válasza:
Nem hiszem hogy ez jo otlet mer kesobb esetleg elkezdesz vonzodni hozza es mar megis van baj:Sss
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!