Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, amikor egy ismerkedős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, amikor egy ismerkedős levelet figyelmen kívül hagytok, nem gondoltok rá, hogy a másiknak ez milyen rosszul esik?

Figyelt kérdés
előre bocsátom: ha megírjátok, hogy "bocs de nem" az semennyire sem esett volna rosszul a másiknak.
2018. jan. 25. 22:32
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
92%
Utolsó, nem igaz, nekem már volt innen egy-két randim értelmes emberekkel.
2018. jan. 26. 18:43
 32/44 anonim ***** válasza:
35%

Na #31, akkor mégse annyira reménytelen a helyzet...ha vannak, akikkel lehet normálisan kommunikálni.

Nem azok háborodnak fel amúgy a kollektív leszaráson, aki a bögyörőjét mutogatná fényképen (ezeknek jellemzően egész portfóliójuk van a p0csükről, mással nem is tudnának érvényesülni), hanem azokat, akiknek esetleg tényleg lenne komoly szándékuk.

2018. jan. 26. 18:51
 33/44 anonim ***** válasza:

#30 de, nagyon is nem mindegy, mert aki ember módjára ír, annak megírom hogy bocsi, nem. Csak két oldalt visszapörgettem, és olyat nem találtam.

A "szia, ismi?" indításra nem fogok válaszolni, még akkor se ha szingli vagyok, mert komolytalan. Hány éves? Hogy hívják? Mit keres? Milyen ember? Egy Debrecenben élő 30 éves gyárimunkással aki szerint az asszonynak a konyhában a helye és két éven belül gyereket akar, minek húzzuk egymás idejét? Se korban, se életcélban, se felfogásban, se lakóhelyben nem passzolunk. Aki ezt nem érti, az mit vár?

2018. jan. 26. 19:05
 34/44 anonim ***** válasza:

"de, nagyon is nem mindegy, mert aki ember módjára ír, annak megírom hogy bocsi, nem"

Ez nagyon becsülendő és rendes tőled (sajnos már ott tartunk, hogy a tiéd különleges, egyedülálló cselekedet), az a kár hogy te vagy az 1 a 42-ből...

2018. jan. 26. 22:47
 35/44 anonim ***** válasza:
94%
Ha nem válaszolnak, az kb. ugyanazt jelenti, mint a "bocs, de nem". Innentől kezdve nem értem a kérdésben felvetett problémát férfi létemre sem. Pluszban írják is le neked, amit a cselekvésük (pontosabban annak hiánya) egyébként is egyértelműen jelez?
2018. jan. 26. 23:08
 36/44 anonim ***** válasza:
Aha, akkor mondjuk fordítsuk meg a kérdést! Ha egy lány, aki nem jön be neked, vagy csak egyszerűen neked épp párod van, rádírna, te mit reagálnál? Válaszolnál neki és elmagyaráznád a helyzetet (ha akár csak annyit is, hogy "bocs, de nem"), vagy csak egyszerűen lógni hagynád...?
2018. jan. 26. 23:27
 37/44 anonim ***** válasza:
49%
Én elmagyaráznám neki, hogy párom van.
2018. jan. 26. 23:35
 38/44 anonim ***** válasza:
44%

# 36: Elmagyaráznám neki a helyzetet kedvesen, de határozottan, és figyelnék arra, hogy ne bántsam meg. Ennyit megtehetek egy embertársamért, aki elvileg jót akart.

Ha ezek után szitkozódik, az már nem az én bajom, én megtettem az én részemet.

2018. jan. 26. 23:55
 39/44 anonim ***** válasza:

Hát, pedig engem már több pasi koppantott le válasz nélkül. Az a kedvencem, amikor égre földre esküdözik, hogy őt nem csak a szex érdekli, szeretne megismerni, de persze amikor kiderül, hogy az ismerkedéssel nekem sem lenne bajom, de chat szextől mereven elzárkózom, lelép. Mit nem értett meg, miért erősködik?

A másik kedvenc műfajom amikor valami huszonéves rám ír és amikor udvariasan megírom, hogy nagyon nem egy korcsoportban vagyunk, ez nem tántorítja el őket, dehogyis, hirtelen rájönnek, hogy az érett nőket szeretik. Na, itt kevéssel sikerült normálisan lezárni a beszélgetést, mert jönnek a levelek arról, hogy ők korukhoz képest mennyire érettek (aham, hát persze) és nem találják a hangot a fiatalabb lányokkal bla bla...én pedig az elején világosan megírtam, hogy csak korban hozzám illő férfiakkal randizom. De nem értik...nagyon kevesen reagálják le a férfiak közül értelmesen az elutasítást.

2018. jan. 27. 08:59
 40/44 anonim ***** válasza:
100%

Én

Most kezdtem a Tindert 5 matchem volt azaz ez az 5 szintén likeolt hogy bejövök neki. Én mindnek írtam levelet. Azt kell tudni hogy bemutatkozóbsn sok csaj előrevetíti hogy “ ha nem vagy képes match során írni akkor inkább ne is likeolj”. Hát én írtam mindnek normális hangvételben nem szia mizuzást. Eredmény: egy még nem válaszolt 4 pedig megdzskítotts s kapcsolatot. A jelenség túlmutat a párkeresésen . Ez bunkóság , épp olyan mint mikor rádköszönnek te pedig kuss van maradsz és arrább sasszézol

2018. febr. 3. 16:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!