Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha még ismerkedős stádiumban vagytok egy lánnyal, milyen gyakran keresitek? Lányok! Erről mit gondoltok?
Gondolok itt telefonra, msn-re. Nem tudom, hogy mit gondoljak, mert van egy srác, még egyszer találkoztunk. A tali előtt majdnem minden nap beszéltünk msn-en, azután viszont alig. Most is már 3 napja semmi. Párszor felhívott, akkor sokáig beszéltünk. De nem gyakran keresi a társaságomat. Viszont kérte, hogy még találkozzunk.
Gondolom ebből az következik, hogy akarhat valamit esetleg, de jól esne, ha gyakrabban keresne. Szerintetek?
Mindennap, egész nap, amikor csak lehet még ha csak van egy szabad másodperc is.
Lehet dolga van, erre tekintettel kell lenni, de ha tudod hogy szabadon lazsál akkor gáz van. Bár csupán barátságot is kereshet. Esetleg fél.
...na ezt a felét én sem értem...
Nem tudom, h hogyan tudnám elérni azt, hogy észrevegye bejön nekem, de ne is cserélődjenek fel a szerepek...:-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!