Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, amikor egy ismerkedős levelet figyelmen kívül hagytok, nem gondoltok rá, hogy a másiknak ez milyen rosszul esik?
Emelt töris kérdést tettem fel a gyk-n, 18 évesen, bölcsészkarra járó srác válaszolt, kifejtette,.válaszoltam, megköszöntem. Írt privit, levelezji kezdtünk. Telószám csere, felhívott, kedves, intelligens, választékos, okos.
Több beszélgetés után randira hívott. Az a baj, a valóságban már nem jött be. A külseje egyáltalán nem, de a hősszerelmes nyomulás is sok volt nekem (senkim nem volt előtte).
Randi után lelkesen rám írt, én pedig udvaroasan megírtam neki, hogy nem szeretnék kapcsolatot, nem egymást keressük, de köszönöm hogy rám szánta azt a két órát, és nem akartam megbántani.
Na, amit én kaptam. És amilyen stílusban:((
Döbbenet, azóta ált.isk.gyerekeknek tanít törit.
Akkor a lány mit várhat egy igazán taplótól.
42 db elküldött üzenetből 1 (azaz egy) írt vissza (Társkeresőn!!!), az is visszautasítás, de ez most mellékes...
Szeeintetek?
Nekem van párom, szóval nem vagyok fent társkeresőn, illetve sehol máshol nem ismerkedem, itt sem.
Facebookon írt egy teljesen vadidegen még pár hónapja, hogy nagyon megtetszettem neki, és szeretne megismerni. Visszaírtam teljesen normálisan, hogy ne haragudjon, de van párom, mire ő ugyanolyan normálisan vissza írta, hogy elnézést, ha tolakodó volt.
Aztán az egyik hobbimmal kapcsolatban írt szintén facebookon egy férfi, mert ő is ugyanazt a hobbit űzte, erről váltottunk pár szót, majd mikor találkozni hívott, megmondtam neki, hogy párkapcsolatban vagyok, nem lehet szó randevúról, ha ilyen szándékkal hívott el. Megköszönte, hogy ezt tisztáztuk, és elbúcsúztunk egymástól emberi, normális hangnemben.
Szóval szerencsére én eddig megúsztam a taplókat.
Azzal a jelenséggel, hogy minden nőnek, nézzen ki akárhogyan is, minden ujjára 20 pasi jut, csak itt gyk-n találkoztam. Egy év alatt ez a két férfi volt, aki próbálkozott nálam facebookon, az utcán senki nem próbált még felszedni. (Leszámítva persze munkásokat, és hajléktalanokat, akik ugye minden nőre csorgatják a nyáluk)
27N
Nem vagyok fenn társkeresőn. Itt, ha rám írnak, csak akkor válaszolok, ha érdemes. És ez függ attól pl, hogy milyen válaszom alapján írt rám. Ha egy normális, kifejtős válasz alapján egy érdekes témában, akkor válaszolok.
De ha valami párkapcsolati statisztikai kérdés, vagy mondjuk egy lány azon sír hogy utálja a nagy melleit, én meg nőként kommentelek hogy fogadja el, nekem is nehezen ment, de sikerült, majd jön az ismerkedős levél mert annyit tud rólam, hogy nagy melleim vannak....nos, erre nem fogok válaszolni. Ha egy igen/nem válaszra alá írom a nememet/koromat, mert a kérdező kérte, és rám ír valaki, mert nő vagyok, arra nem válaszolok.
Nem.
Szerintem ha egy vadidegen embernek az gázol a lelki világába, hogy nem írok neki két szót, akkor azon nem én, hanem a terápia fog segíteni.
Csak itt szoktam ismerkedős leveleket kapni, mert facebookon az ismeretlenek az üzenetfelkérések közé szoktak érkezni, amit sose nézek, továbbá nem jelölgetek vissza ismeretleneket, az ismerőseim meg tudják hogy párom van, kint is van az adatlapomon. Társkeresőn az előbb említett okból nem vagyok fent, így az kiesik.
A következő üzeneteket kaptam nemrégiben:
Játszópajti ismerkedne. (ettől az arctól már vagy 8 üzenetet kaptam, sokszor 2015-ös nem párkapcsolati témában adott válaszaimra)
hello. Bocs hogy itt írok így eléggé félre érthető dee... Mennyire vagy szégyellős és szemérmes?:) Mennyire vagy megelégedve a saját testeddel?:) Szereted ha fotóznak?
Micsoda erélyes indulatok :D kemény csaj vagy?
Szia,ismi?
Szia!
Olvastam egyik hozzászólásod.... van kedved ismerkedni is? (Ezt egy olyan válaszra ahol egyértelműen leírtam hogy van párom)
Ha csúnyán beszél????:-)teee nagyon huncut vagy!!!pl.hagy nyalnam ki a nedves kis puncidat???;-))) (ezt is)
És így tovább.
Szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!