Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, amikor egy ismerkedős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, amikor egy ismerkedős levelet figyelmen kívül hagytok, nem gondoltok rá, hogy a másiknak ez milyen rosszul esik?

Figyelt kérdés
előre bocsátom: ha megírjátok, hogy "bocs de nem" az semennyire sem esett volna rosszul a másiknak.
2018. jan. 25. 22:32
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
27%
#6: Amikor végre nem fognak a nők sem panaszkodni, amikor visszafelé megy a helyzet és nem hisztiznek, hogy nincs egy próbálkozó sem.
2018. jan. 25. 23:19
 12/44 anonim ***** válasza:
29%

Az első válaszadó válasza a jó: magasról tesznek rá.

#6, persze hogy nem mi vagyunk a világ közepe, nem mi kapunk hetente 100 levelet. Undorító ez a kivagyiság...

2018. jan. 25. 23:41
 13/44 anonim ***** válasza:
91%

Mindig válaszolok, kedvesen, normálisan, hogy köszönöm, hogy írt, nagyon kedves tőle, de van párom, ezért nem szeretnék ismerkedni. Az esetek 20 %-a az, aki ezt meg tudja érteni, a maradék 80% vagy tovább nyomul, vagy elküld az anyámba, ler.bancoz. Szóval megértem azokat a lányokat, akik inkább nem is válaszolnak. Sajnos annyi az agresszív, nemet nem érő férfi, aki csak addig mutatja a kedves arcát, amíg érdek fűzi hozzá, hogy sokan már élből nem válaszolnak emiatt.

23/N

2018. jan. 26. 00:02
 14/44 anonim ***** válasza:
88%

És azzal ki törődik, hogy nekünk rosszul esik, hogy lek.váznak, ha nem akarunk ismerkedni?

23/N

2018. jan. 26. 00:25
 15/44 anonim ***** válasza:
76%

Nem gondolok rá. Ha írsz valakinek, és tök mindegy milyen indokból, de választ nem kapsz, akkor mégis minek foglalkozol vele? Megpróbáltad, nem jött össze, bumm.

Én nem vagyok túl szép, körülbelül minden második pasi xarik a leveleimre társkeresőn, a többi is nyögve nyelős. Konkrétan ezt is lexarom, majd lesz, amelyik jó lesz.

Komolyan nem értem mi a fenéért veritek a nyálatokat olyan nőkre, akik nem foglalkoznak veletek. Minek...? Le kell xarni, és menni tovább.

2018. jan. 26. 00:28
 16/44 anonim ***** válasza:
15%
#16: Komolyan kíváncsi vagyok arra, hogy nézel ki. Mert ez így eléggé hihetetlen.
2018. jan. 26. 00:35
 17/44 anonim ***** válasza:
90%

Most már azért nem írok vissza, mert egyszerűen nem lehet olyat írni, h a srácok be sértődjenek be.

Nem olyan rég rám irt itt egy srác, azzal h ismerkedni szeretne. Mivel rendesen irt visszaírtam neki, h nagyon kedves, de nem szeretnék, mivel van párom és nagy a korkülönbség köztünk (9 év). Erre írta h de ő nem is "ugy" akar ismerkedni, csak barátkozni akar. Teljes sértődöttséggel írta...

És mindezt egy olyan kérdésre adott válaszomra írta, ami a randi témakörébe volt.

2018. jan. 26. 06:11
 18/44 anonim ***** válasza:
93%
Sose írok vissza. Minek? Nem azért vagyok fent hogy cseverésszek.
2018. jan. 26. 06:26
 19/44 anonim ***** válasza:
83%

Beleszerettem egy nőbe, mindent megtettem volna érte, mást választott.

Jelentkeztem egy állásra, teljesen megfeleltem a kiírásnak, még csak be sem hívtak.

Ezek az én problémáim. Mivel roppant férfias vagyok, jöttem elsírni őket a gyiken.

2018. jan. 26. 07:12
 20/44 anonim ***** válasza:
50%

Férfiként kétlem, hogy egy kultúrált és helyénvaló, odaillő levélre a nők többsége ne válaszólna.

Ha nem válaszolnak, akkor az alábbi okai lehetnek:

- bunkó stílus

- nem képes megérteni és elfogadni a visszautasítást

2018. jan. 26. 07:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!