Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az olyan emberekről, akik nem akarnak házasodni és gyereket sem szeretnének?
Nagyon szép dolog a házasság, s még szebb dolog gyermeknek életet adni. Talán a szülői szerep a világ legszebb hívatása (nem vagyok még szülő, de feltételezem).
De ha valaki ezek nélkül tudja életét elképzelni, s érzi kiegyensúlyozottnak saját magát, miért ne gondolhatná így?
Semmit nem gondolok róla, teszi amit akar. Saját kertemben söprögetek, nem érek rá másét is intézni :D.
Abszolút mindenkinek a magánügye. Úgy éled az életed, ahogy neked jó, nem kell senki másnak megfelelni. Amúgy is, mi köze van másoknak a te döntéseidhez? Amíg azok őket nem érintik.
Jobb is, hogy olyan emberek nem vállalnak kényszerből gyereket, akik nem vágynak rá. A gyerekeknek is jobb, hogy nem születnek egy olyan családba, ahol a szülők csak tehernek erzik őket és nem értenek a neveléshez sem. A házasság sem való mindenkinek, sőt kevesebben alkalmasak rá, mint gondolni lehetne...
Legyenek boldogok.
Csak ne hülyítsenek senkit, hogy "majd elveszlek, csak most még nem állok rá készen", meg "majd lehet gyerek, csak nem most"...
Ha korrekt módon tisztázza a dolgot, és olyan párt keres akivel passzolnak ilyen téren, nem hiteget senkit, és amúgy tud bízni a párjában, akkor nem tudom, mi rossz lenne ebben, éljen így és legyen nagyon boldog.
Én házasságpárti vagyok, de nem hiszem, hogy mindenkinek ugyanúgy kellene gondolkoznia, mindenkinek más jelenti a boldogságot, ideális életet.
Erre ma már a többség egyszerűen nem alkalmas. Nem lesz belőle jó szülő, jó házastárs, tehát teljesen felesleges azért erőltetni, mert jó képeket tud feltenni Facebookra.
Ma mindent és mindenkit a pénz mozgat és a szex, a szépség és a "menőség" a legfontosabb életcél. Eme nemes, fennkölt eszmék mellett nem férhet meg ilyen alantas apróság, mint a házasság, gyerekvállalás, hűség, elkötelezettség, stb.
Sokan eleve azért nem akarnak gyereket, mert akkor nem lehet olyan könnyen új kapcsolatot keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!