Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Maradtak még olyan lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradtak még olyan lányok akik szeretnének a dolgok mögé nézni?

Figyelt kérdés

Azt látom hogy bármennyire is próbálom elmélyíteni az ismerkedést mindenki nagyon felszínes...

F26

2017. dec. 3. 17:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Rosszakat fogtál ki, igen, vannak! :)
2017. dec. 3. 17:50
 2/10 anonim ***** válasza:
Vannak.
2017. dec. 3. 17:52
 3/10 anonim ***** válasza:
72%

Én inkább úgy mondanám, hogy nagyon távolságtartóak, nem engednek egyből mentálisan se közel senkit, függetlenül attól, hogy semmit nem veszítenének vele. Ez van, a legtöbb ember fél a szociális elutasítástól/sikertelenségtől, hogy a nézeteiket elítélik, legyen az egy koldus is akár.

De ez csak egy meglátás

2017. dec. 3. 17:52
 4/10 anonim ***** válasza:
32%

A portörléste gondosz?

Igen a "dolgok" mögött is ki kell takarítani egyet kell értsek.

(mondjuk már rég nem lány vagyok)

2017. dec. 3. 17:54
 5/10 anonim ***** válasza:
18%
Persze .De vannak olyanok is akik félnek a csalodàstol igy csak a szexre koncentràlnak és igy nem veszitenk semmit sem.
2017. dec. 3. 17:55
 6/10 anonim ***** válasza:
74%

És ilyen fiúk? Az a baj, hogy az emberek mocskosul önzőek, és ez az ismerkedés során is látszik, nem az megy, hogy megismerjük EGYMÁST, hanem hogy énénénénénén, én kérdezek, én beszélek, magamról beszélek, veled mizu amúgy, és ennyi. És nem érzik annak a súlyát, hogy kifelejtettek valamit, ami nélkül csak dugni lehet, szeretni nem.

Hahó, emberek, számít az egy párkapcsolatban, hogy kinek mi a hobbija, meg mit dolgozik meg ilyenek? Úgy értem, jobban számít, mint belemenni a sűrűjébe, hogy MIÉRT az a hobbija, miért szereti azt csinálni, mi motiválja, miért kel fel reggelente, mi garantálja azt, hogy holnap is fel fog kelni, arról nem is beszélve, hogy az emberek, a saját életükben is csak a jelenjüket nézik. Én elhiszem, hogyy trendi a Carpe Diem, csak az a gond, hogy egyszer fel kell nőni, és fiatal kis punci vagyok, akinek nem kellene időskori életkrízisekről magyaráznia, de el fog jönni az a kor mindenkinek az életében, amikor csak visszanézni tud arra, amit művelt, nem tenni érte. És az ilyen jövőképtől meg reális céloktól mentes alakok mellett rohan el a legszebben az élet. Ezt csak azért tűztem ide, mert el nem tudom mondani, mekkora csalódás nekem, hogy a "hogy látod magad 10 év múlva" című kérdésre egy mondat a válasz, vagy a "nemtomhagyjuk". Ezzel? Jövőt? Hát még sajátja sincs, nemhogy velem.:D Szó nem esik arról (ha én nem nyüstölöm vele a delikvenst), hogy mi az érték az illetőnek egy jól működő párkapcsolatban, vagy mit gondol, a korábbiakban (ha szóbajönne) mi lehetett a fő probléma az egyik, meg a másik fél szemszögéből. Nem mernek az emberek olyan kérdéseket egymásnak szegezni, ami tényleg megmutatná azt, hogy kivel is van dolgod. Miért? Mert nem gondolkodnak. Mert komolyan mondom, iszonyat buták, igénytelenül választanak párt, és csodálkoznak, ha üres lesz az életük a fickó vagy a csaj mellett (nem, mintha egyedül egy ilyennek nem lenne az). Mindenki azon hajrázik, hogy jó benyomást formáljon, előadja magát, meg beszélteti a másikat, hogy járjon a szövegelő fölöslegesen. Közben meg amiért valójában mentek (hogy megtudják, érdemes-e azzal az emberrel kezdeni az asztal másik végén), sosem fog kiderülni. - Nem, mintha nem okozna csodálkozást, meghökkenést vagy felháborodást az, hogy én hogy merészelek érzésekről, álmokról és motivációkról beszélni.

Komolyan ott tartunk, hogy emberek elnézést kérnek, mielőtt a családomról kérdeznének, mintha nem lehetne erről beszélni, de gátlástalanul megkérdezik, hogy "amúgy popsiba szereted" meg "amúgy mit csináltál ma". Jesszusisten.

2017. dec. 3. 18:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Azt tapasztalom, hogy az emberek többsége nem kíváncsi igazán a másikra. Nem csak ismerkedés terén látok önzőséget, elszemélytelenedési tendenciát, hanem általában az emberi kapcsolatokban. Tíz éves osztálytalálkozónk volt, sokakkal nem találkoztam az érettségi óta, és legtöbben nem voltak igazán kíváncsiak a másikra. A beszélgetések zöme úgy nézett ki, hogy én kérdeztem, érdeklődtem, hallgattam, a másik fél annyit sem kérdezett, veled mi van. Nekem van barátom, családom, néhány jó barátom, a többiekkel érdemben nem foglalkozom.
2017. dec. 3. 18:27
 8/10 anonim ***** válasza:
#6-os a probléma szerintem nem az, hogy ilyen társadalomban élünk, hanem hogy nem javítunk rajta, hanem fikázzuk. Te próbáltad már megérteni, hogy mitől buta egy ember? Mivel alapjáraton ugyanazok a kognitív képességei megvannak a többségünkben. Akkor mitől lesz buta? Aki nem egy elnyomó, frusztrált környezetben nő fel, annak fogalma sincs, hogy milyen orbitális problémái is lehetnek egy embernek, és fogalma sincs hogy milyen nehéz ezeket megfogalmazni, leküzdeni, vagy realistán látni a világot(és tapasztalataim szerint azok fogalmaznak meg állandóan olyan dolgokat, hogy hát miért ilyenek az emberek, hát tök egyszerű normálisnak lenni, hát ennyire buták, értetlenek, akiknek semmi tapasztalatuk nem volt tragédiákról, traumákról, vagy huzamosabb ideig tartó terrorizálásról, hát tök logikus minden.. ja..). Mivel 2-vel ezelőtti generáció ilyen elnyomó világban élt, ezért sokan ezt hozták magukkal, és továbbadták. Van akinek gyerekkorában meg se fogalmazták az érzelmeit, így fingja sincs, hogy mi is az ami vele történik. Van akinek meg se fogalmazták, de még ha érzett is valamit akkor is le lett üvöltve. Szerinted egy ilyen ember mennyire szürkül el? Mennyire lesz kíváncsi a másikra, ha azt se tudja hogy ő kicsoda, micsoda? Úgy érzi valamit rosszul csinál, pedig azt se tudja mit csinál, és azt meg végképp nem, hogy mi az amitől kialakul benne az az érzés, hogy rosszul csinálja. Vannak olyan emberek, úgy érzik egyetlen motivációjuk az életben, az hogy kajájuk legyen, és egyenek, mert semmi másra nem méltóak. Persze mindenki büszkén színészkedik el figurákat, de közbe van egy olyan problémájuk, amiről sokszor nem is tudják hogy van, vagy hogy mi az. Álmuk lehet van az embereknek, de nem tudnak hinni benne, és ha ők nem tudnak hinni benne, akkor minek újságolnák el akárki másnak is? Amíg egy ilyen full pesszimista, negatív világban élünk, ahol az 5-öst alap megszerezni, de az 1-esért már egy senki vagy, ahol ha leejted a tányért, akkor nem azt nézi a szülő, hogy meg-e vágtad magad, hanem hogy jajj hát hogy veszünk újat, addig nem hinném, hogy az emberek az álmaikról, vagy a jövőképükről fognak beszélgetni. Nem érték-orientált, hanem hiba-orientált a világ nagy része. Én nyugatabbra költöztem, olyan mintha egy új világba érkeztem volna, de itt is vannak ilyen-olyan dolgok elég szép számmal. Addig egy olyan országban, ahol a pesszimista, hiba-orientáltság világszemléletét támogatja a társadalom? Inkább hagyjuk is.
2017. dec. 3. 20:24
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem a munkám még (és valószínűleg határterületen fogok dolgozni), de pszichószakosként annyira megosztja a népet az, amit tanulok, hogy szörnyű. Az emberek egyik fele randin már tényleg rááll arra, hogy mi a teszt, mi a megfigyelés, jajeztbiztosazértkérdezed, meg nemvagyapszichológusom (múltkor ezt azért vágta hozzám az egyik srác, mert megkérdeztem tőle, hogy miért ilyen lehangolt)… Komolyan, így aztán lehet közel kerülni a másikhoz, ha nem a lányt/nőt/akármit látja benned, hanem ezt. :D A másik oldal meg egyből kap a lehetőségen, és „szerinted miért történik az életemben ez” meg elkezd belemenni az apjával való viszonyába, és hogy hogyan alakult az élete ennek függvényében, és mit gondolok, akkor ő most beteg vagy sem. Te meg pislogsz a forralt bor gőze mögül, hogy mégis hogy kerültünk ide. Vagy a másik, hogy nekem történetesen mindig kedvesnek és készségesnek kell lennem, és nem lehetek morci, mert akkor az fú, de milyen rossz.

Nem vagyok hibaorientált, de miért keverném magam egy lelkileg megterhelő, nyomasztó helyzetbe? Miért választanám ezt ahelyett a nyugalom helyett, ami mondjuk egy másik randin, vagy egyedül vár? Én is voltam mélyponton, nekem is voltak, és vannak is kisebb-nagyobb gondjaim, akár interperszonális szempontból, akár másképp. De ez az én „csomagom”, és nekem kell vele valamit kezdeni. Ez pont olyan, hogy a munkahelyedről sem maradhatsz ki, mert épp válsz, vagy fóbiád van bemenni, és a rendőrök is elvisznek, ha valakit péppé versz, mert szegény lélek hirtelen haragú. A börtöntöltelékek, még a gyilkosok is a saját saruktól szenvednek, de nem lehet mindent megérteni és mindent elnézni. Magatokért felelő, felnőtt emberek vagytok, minden, amit tesztek, felelősség. Az is, ha elcseszitek a randit a személyes problémátok miatt. És csak ti tudtok ezzel kezdeni valamit, és nektek kell is kezdeni vele valamit, de ne várjátok azt, hogy egy ember, akinek ugyanúgy véges az ideje meg a türelme, majd ott cellázzon mellettetek úgy, hogy semmit sem érez irántatok, mert ahhoz másnak kellene lennetek. Nőjetek fel, a nő, akivel találkoztok, már nem az anyukátok, hogy megsimogassa a fejeteket és puszit nyomjon az arcotokra, hogy semmi baj kicsim, majd anya segít. Ez képtelenség.

2017. dec. 3. 21:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Ezzel csak arra akarok célozni, hogy pontosan tudom, milyen ez, és mennyi baja lehet egy embernek (és mellé még megvan egy ilyen jellegű elvárás is felém, hogy ezzel nagyon kezdjek, vagy nagyon ne kezdjek valamit) de értsétek már meg, hogy nekem is van szabadidőm, életem, egy olyan részem, aki társat akar, megtalálni azt férfiben, aki kicsit olyan, mint ő, aki mellett boldog lehet, kis nehézségek árán. Randizni megyek, nem terápiát lezavarni, ismerkedni megyek, nem dolgozni, pláne úgy, hogy nem is dolgozhatok még, és nem más kínján törni a fejem, ne mással… Bajlódni csak úgy. Nekem is kell a feltöltődés, ahova igyekszem nem bevinni a személyes nyűgömet, pláne nem idegen emberekkel szemben, és nem, sajnos nem tudok és nem is akarok tekintettel lenni így arra, hogy ki mit hozott magával, mert ezt neki kell tudnia kezelni, neki kell legyűrnie, neki kell észrevennie, én pedig nőként(!!!) ebben nem tudok egy ilyen mélységű ismeretség és egy ilyen jellegű reláció esetén segíteni. És nem az én feladatom. Megértek én sok dolgot, de máshoz vonzódom, másban lelem örömöm. Nyomasztó-egy-ilyen-pár, és nem, nem tudok könyörületből járni valakivel, meg randizgatni. Épp emiatt nem is akarom magam beleásni, hogy miért olyan az illető, amilyen, főleg, hogy nem is kért rá, és ez így már erkölcsi szempontból is defektes, hogy gyakorlatilag a másik életében turkálok könyékig.
2017. dec. 3. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!