Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok az olyan emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az olyan emberekről, akik nem akarnak házasodni és gyereket sem szeretnének?

Figyelt kérdés
30-as, 40-es emberekre mondják azt, hogy félnek az elköteleződéstől, éretlenek, nem nőtt be a fejük lágya stb. ha ők úgy gondolják hogy gyerek nélkül is teljes az életük és az élettársi kapcsolattal helyettesítik a házasságot. Ez csak szerintem mindenkinek a magánügye és nem kellene leszólni azokat akik így akarnak élni?
2018. jan. 8. 10:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
15%
#19 Te estél nekem olyannal, amit nem is én írtam, hanem te... Nincs véleményed? Épp az előbb írtad, hogy aki gyereket vállal az már nem csinálhat semmit, amit akar. Kb eltemetted élve a gyerekvállalókat és úgy állítottad be, hogy a pelenka csere az életük értelme.
2018. jan. 8. 12:29
 22/26 anonim ***** válasza:
38%

Most már tudom mekkora szívás egy gyerek mert van egy 5 éves. De nagyon sok boldogságot is ad, meg célt.

Elkényelmesedett a világ, lehet én is rosszul nevelem és nem vagyok nagyon szigorú. De kívánom minden embernek aki nem akar gyereket, hogy szíve joga de kár, hogy a szülei nem így gondolkodtak régen és a világra hozták őt...

2018. jan. 8. 14:07
 23/26 anonim ***** válasza:
90%

Az ő dolguk. Szerintem a mai világban már nem olyan hű, de fontos a fajfenntartás, így is többen vagyunk a kelleténél. Most ha ő úgy boldog, miért kell megszólni? Nem állampolgári kötelessége ez, csak csinálja korrekten és ne hitegessen olyat, aki meg akar.

A nővérem 40, hallani sem akar saját gyerekről és házasság nélkül is megvannak a párjával. Én meg az ellenkezője vagyok, ha 5-6 éves kapcsolatban nem lesz leánykérés, nem látom értelmét maradni és várni a semmire. Ugyanazt a neveltetést kaptuk és szerintem ő még érettebb is nálam, nem csak a kora miatt.

2018. jan. 8. 14:22
 24/26 anonim ***** válasza:
69%

Erről több tanulmány szól. A tanulmányok cikkek baromi okosan levezetik miért, de többnyire azok nem akarnak gyereket, családot, akiknek magasabb az intelligenciájuk, diplomásak, modern gondolkodásúak, nyitott nyugati értelmiségiek...

És ennek nincs köze a kötöttségektől való félelemhez.

Ha én valamiért nem akarok gyereket (dilemma) az azért van, mert nem tartom magam elég érettnek ahhoz, hogy vigyázni tudjak egy gyermekre. Túl sok célom van, amihez kevés az élet. És az idő fogy. 32 évesen lelkileg ugyanott tartok mint 10 éve, nem érzem magam öregebbnek, mégis olyan mintha 22 évesen azt mondanák nekem már lassan kifutok az időből. Nem akarok kifutni, nem akarok ezzel foglalkozni, de az idő csak fogy és fogy.

2018. jan. 8. 15:35
 25/26 anonim ***** válasza:

Megfontoltnak tartom őket mivel nem önzőek, arra gondolok hogy sokan a gyerekvállalást is önzően teszik tehát saját maguk boldogságára összpontosítanak a gyerek meg lehet meg sem akarna születni.

Amúgy meg nem mindenki szereti azt csinálni mint a többi birka és követni a megszokott dolgokat így meg lehet a nyugodt szabad életet választja.

2018. jan. 8. 15:38
 26/26 anonim ***** válasza:
35%
Jó ne kövessük a birkákat, senki ne szüljön többet gyereket, az emberiségnek már úgysem ártana ha kipusztulna legalább néhány más faj megmaradna ezen a bolygón...
2018. jan. 8. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!