Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudok, olyan nőkkel ismerkedni, akik intelligensek, szépek, akikkel lehet beszélgetni akár filozófiai dolgokról is, szeretnek fejlődni és mindig többet akarni az élettől és szeretnének egy gazdag kapitalista értékrendszerű férjet?
" ...intelligensek, szépek, akikkel lehet beszélgetni akár filozófiai dolgokról is, szeretnek fejlődni és mindig többet akarni az élettől..."
Ha abból indulok ki, hogy itt rengeteg nő ilyennek vallja magát, akkor szerintem ez az oldal aranybánya lesz számodra:).
Alsóegyházasszentjúdáspuszta-külsőn
hemzsegnek, mind rád lesnek
"mindig többet akarni az élettől és szeretnének egy gazdag kapitalista értékrendszerű férjet"
Hát aranyásókból nagyon sok van, de azok viszont nem valami intelligensek, csak 1 dolgot tudnak, a férfiakat manipulálni.
én ilyen típusú nő vagyok, de miből gondolod hogy kapitalista férjre vágyom?
és mit akarsz az olyan nőktől, mint én?
Ilyen központozással és fogalmazással ("kapitalista értékrendszerű") szerintem nehezen fogsz magadnak ilyen nőt találni.
Én filozófiából diplomáztam, és ne haragudj, de te valószínűleg valami irritáló fotelfilozófus lehetsz. Ha mégsem, akkor bocsánat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!