Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatnék barátnőt ha nem vagyok gazdag?
Nem keresek valami sokat és annak a nagy része is elmegy minden hónapban Bpn albira meg rezsire és a többire. Szóval nem sok marad.
A kérdésem az hogy lehet e barátnőm ha nincs sok pénzem havonta ? Vannak olyan nők akik összeállnak egy egyszerű melóssal ?
Mondjuk ne a 10/10-es luxy p...ákra menj, és ne is az legyen, hogy a 10/10-es, de nem k...s luxy p...ra mondod, hogy átlagoska. Keress a saját anyagi és külső/igényességi szintednek megfelelő nők között. Akkor nagyobb sikered lesz.
Én is így jöttem össze párommal... anyjával lakott, kocsija nem volt, én egyetemistaként jöttem vele össze, átlag alatt keresett... ma én jobban keresek nála, mégsem akarom lecserélni. Mondjuk neki meg jó vagyok pluszkilókkal és nem samponreklámból jött hajjal együtt is, striákkal együtt is. Vmit vmiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!