Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan találhatnék barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találhatnék barátnőt ha nem vagyok gazdag?

Figyelt kérdés

Nem keresek valami sokat és annak a nagy része is elmegy minden hónapban Bpn albira meg rezsire és a többire. Szóval nem sok marad.

A kérdésem az hogy lehet e barátnőm ha nincs sok pénzem havonta ? Vannak olyan nők akik összeállnak egy egyszerű melóssal ?

2017. okt. 21. 14:29
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
A barátom még a diákhitelét fizeti, mégis vele vagyok. Nem egy nagy ördöngösség.
2017. okt. 21. 14:35
 2/9 anonim ***** válasza:
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
Barhol, probalj meg baratnot keresni, es nem prostit vasarolni, akkor nem lesz problema a penz.
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyszerű melós csajt keress, ne valami milliomos csemetét,meg olyat akin ránézésre fél milliós gönc van és kismillió magamutogató képe a neten. Ennyire egyszerű a képlet.
2017. okt. 21. 14:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Próbáld a kérdést máshogy megközelíteni. Önálló vagy? Igen. Közben meg sok férfi kortársad? Nem. Náluk máris komolyabb esélyekkel indulsz. Minden viszonyítás kérdése.
2017. okt. 21. 14:38
 6/9 anonim ***** válasza:
6%
Nagyon jól kell kinézni.
2017. okt. 21. 15:38
 7/9 anonim ***** válasza:
54%
Hány ezer kérdést kell még az itt lévő összes nőnek megválaszolnia, hogy rájöjjenek a pasik, hogy magasról teszünk a pénzükre?
2017. okt. 21. 16:57
 8/9 anonim ***** válasza:
kérdező, ne aggódj! a sok pénzéhes r.bancok már Dubaiban meg Svájcban vannak!
2017. okt. 21. 20:01
 9/9 anonim ***** válasza:

Mondjuk ne a 10/10-es luxy p...ákra menj, és ne is az legyen, hogy a 10/10-es, de nem k...s luxy p...ra mondod, hogy átlagoska. Keress a saját anyagi és külső/igényességi szintednek megfelelő nők között. Akkor nagyobb sikered lesz.

Én is így jöttem össze párommal... anyjával lakott, kocsija nem volt, én egyetemistaként jöttem vele össze, átlag alatt keresett... ma én jobban keresek nála, mégsem akarom lecserélni. Mondjuk neki meg jó vagyok pluszkilókkal és nem samponreklámból jött hajjal együtt is, striákkal együtt is. Vmit vmiért.

2017. okt. 22. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!