Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 40-50 éves (nem gazdag! ) férfi miért talál magának szemrevaló 30 éves nőt?
Annyira irigylem és utálom az ilyeneket. És milyen a sors? Egyre több ilyet látok. Ráadásul úgy, hogy a férfinak van/vannak gyerekei egy vagy akár több volt feleségétől is. És fizeti is a szükséges, törvény által előírt gyerektartást, sőt még tán szeretik is a gyerekei (jó adag álszentség és agymosás révén).
Egy nő miért nem csinálhatja meg ezt, hogy egy válás után új életet kezd egy vonzó 30-35 éves pasival? Tudom, hogy jogilag megtehetné, de az életben nincs erre példa, egy sem...
Van aki talál magának szemrevaló nőt, más meg nem talál magának semmilyent.
A nő is megteheti, csak éppen a nő addig válogathat, amíg nincs gyereke. És meg is teszik. Ha viszont a gyerekkel rosszul választott, akkor általában nagyon keveseknek kell. Senki nem szívesen neveli más gyerekét.
Nekem is több nő ajánlkozott, akiknek 25-30 éves koruk között nem kellettem, most meg, hogy egyedül maradtak 1-2 gyerekkel, mindegyik nagyon barátságos, ha összefutunk igyunk meg valamit... Persze, tudják, hogy minden téren képes lennék biztonságot nyújtani nekik, csak éppen akkoriban mikor gyereket kellett csinálni, akkor még remélték, hogy a csúcspasi lesz a megoldás.
Nem lett. Most viszont nem én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!