Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok az olyan emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az olyan emberekről, akik nem akarnak házasodni és gyereket sem szeretnének?

Figyelt kérdés
30-as, 40-es emberekre mondják azt, hogy félnek az elköteleződéstől, éretlenek, nem nőtt be a fejük lágya stb. ha ők úgy gondolják hogy gyerek nélkül is teljes az életük és az élettársi kapcsolattal helyettesítik a házasságot. Ez csak szerintem mindenkinek a magánügye és nem kellene leszólni azokat akik így akarnak élni?
2018. jan. 8. 10:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
4%
Én nem szólok le senkit emiatt. Hogy mit gondolok erről az más tészta. Nekik nem mondom el és kész, felnőtt emberek. Szerintem lelki okokra vezethető vissza, de van ahol lustaság miatt nem akarnak gyereket, esetleg karrierista az illető. Egyet értek velük abban, hogy kényszerből nem szabad gyereket szülni, mert annak a gyerek inná meg a levét.
2018. jan. 8. 10:51
 12/26 anonim ***** válasza:
85%
Én is ebbe a táborba tartozom, és nem, nem éretlenségből. :) Mindenkinek a magányügye szerintem, nem ártunk vele senkinek, szóval nem is értem, egyeseknek hogy van annyi bőr a képén, hogy fejogosítva érezze magát belepofázni a dologba. Sosem szólom meg azokat, akik családot akarnak és a hagyományos értékeket követik, mások vagyunk, ami nekik érték, az számomra nem az. Még szerencse, hogy hidegen hagy mások véleménye és nincs bennem minimális megfelelési kényszer sem, így jókat szoktam mosolyogni azokon, akik kiosztanak, hogy nincs értelme az életemnek csak azért, mert nem fogom szaporodni :D Élj és hagyj élni, ilyen egyszerű az egész.
2018. jan. 8. 11:06
 13/26 anonim ***** válasza:
92%
#11 Úgy beszélsz a karrierizmusról, mintha valami bűn lenne és az egyetlen becsülendő életút az lenne, ha valaki családot alapít. Pont ez a rossz felfogás. Azt kell elfogadni, hogy mindenki másra vágyik, más tesz boldoggá. Ha engem a pelenkázás és a hisztis gyerekek, majd az idegölő és hálátlan tinédzserek helyett inkább azt választom, hogy úgy élem az életem, ahogy én akarom, utazgatok stb, attól még nem leszek kevésbé sikeres ember. Nem attól sikeres valaki, hogy férjhez megy és gyereket szül. Régen ez az egy út volt, ha valakinek ez nem jött össze, akkor elkönyvelték “vesztesnek”. Ma már más világot élünk.
2018. jan. 8. 11:11
 14/26 anonim ***** válasza:
0%
13-as nem ezt írtam, ezt te gondoltad túl...
2018. jan. 8. 11:19
 15/26 anonim ***** válasza:
57%
Senki döntésébe nincs se jogom , se kedvem beleszólni. Minden embernek más az értékrendje és más neki a fontos. Ez csak akkor szomorú, ha az egyik fél valójában szeretne, de ez miatt nem akarja elveszíteni az embert, akit szeret. A boldog kapcsolat a fontos, nem az út ami oda vezet.
2018. jan. 8. 11:21
 16/26 anonim ***** válasza:
91%
#14 Nem tudom, hogy túlgondoltam-e, de igencsak a megvetés jött ki a kommentedből azok felé, akik nem akarnak gyereket.
2018. jan. 8. 11:21
 17/26 anonim ***** válasza:
0%
Hidegen hagy, hogy éli más az életét, tényleg nem mondom ezt senki szemébe, de ez volt a kérdés. Van véleményem, mint ahogy neked is azokról, akik gyereket vállalnak.
2018. jan. 8. 11:23
 18/26 anonim ***** válasza:
82%
Semmit nem szólok, a saját életével mindenki azt kezd, amit akar. Azt viszont nem tartom sorrektnek, amikor az egyik félnek nincsenek elköteleződési tervei, de ezt nem mondja ez őszinten a másiknak, hanem hazudik, mismásol és húzza a másik idejét, aki meg szeretné ezeket.
2018. jan. 8. 11:42
 19/26 anonim ***** válasza:
89%
#17 Nekem nincs véleményem róluk. Nemis írtam róluk sehol véleményt, mert semmi közöm más életéhez.
2018. jan. 8. 11:44
 20/26 anonim ***** válasza:
82%
Miért kéne mindenről gondolni valamit is? Az ember már létezni sem tud úgy, hogy ne ítélkezzen, rágódjon, kattogjon valami/valaki felett? :O
2018. jan. 8. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!