Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok, mindenkinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, mindenkinek van egy nagy Ő-je? Az alábbi idézet ihletett meg

Figyelt kérdés
"Talán nincs mindenkinek párja. Talán nincs mindenkinek Ő-je. Vagy épp soha nem lehet az övé. Akkor az attól még Ő-nek számít? Vagy csak az lehet Ő, akivel minden klappol és beteljesülhet az, aminek be kell? Miért kell olyan közhelyekkel dobálózni, hogy "Megtalálod majd te is!", "Eljön majd a te párod is"? Mi van, ha nem?! Tegyem fel az életem, az álmaim egy közhelyre? Örökké reménykedjek valaki olyanban, várjak valakire, aki talán el sem jön soha? Reménykedni valamiben, ami talán nem is létezik... Feleslegesnek érzem. Mintha az, amire én vágynék, túl sok lenne, túl elérhetetlen. Vagy mindig elrontom valamivel. De ha ő az Ő... Akkor egyáltalán elronthatom-e? Hisz a Sors, az Élet és minden földi, illetve égi szentek nekem rendelték, hozzám küldték, akkor elrontható-e? Léteznek még egyáltalán Ő-k? Én ilyen ember vagyok... Olvasok, írok róla, vágyom rá, de talán...Talán sosem jön el. Mi van, ha nincs mindenkinek párja? Ha nem juthat mindenkinek egy "Ő"..."
2018. jan. 25. 22:41
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
Nincs. 18 éves kor felett pedig nagyon gáz ez az egész szöveg. Mintha egy sokadosztályú tiniregényből másoltad volna ki...
2018. jan. 25. 22:43
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
Nekem ez elég túlmisztifikált... Nagy ő nincs, csak emberek, akik alkalmasak arra, hogy leéld velük az életed.
2018. jan. 25. 22:53
 3/8 anonim ***** válasza:
63%

"Talán nincs mindenkinek párja."

True. Mindig elhagyom.

Szép estét: A zokni

"Talán nincs mindenkinek Ő-je"

De, a politikusok mindig megtalálják...őőőő izé, őőőő...

2018. jan. 25. 22:56
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Ez annyira színvonaltalan, hogy fizikai fájdalmat okoz.
2018. jan. 25. 22:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Mindenkinek van. Több is.
2018. jan. 25. 23:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Pontosan annyi nagy Ő lesz az életedben, amennyit annak gondolsz. Az élethosszig tartó szerelemnek egy titka van: szakítás/válás előtt meg kell murdelni.
2018. jan. 25. 23:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Nincs alapból nagy Ő, azt te kreálsz magadnak:

1-2 tulajdonságába beleszeretsz, a többit pedig - amik amúgy idegesítenek - elviseled. Ha nem megy, akkor az neked nem nagy Ő.

2018. jan. 26. 01:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Nincsen egy igazi szerintem. Több olyan ember van, akivel kompatibilisek vagyunk, s működhet párkapcsolat, ha mindketten úgy döntünk, s addig, amíg mindketten úgy döntünk.
2018. jan. 26. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!