Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok a lelki bántalma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a lelki bántalmazásról?

Figyelt kérdés
Ha benne marad egy nő olyan kapcsolatban,ahol lelkileg bántják.Lemondják minden csúfnak,munkakerülőnek (dolgozik)stb.Aztán azt mondja a férfi,h nem komolyan gondolta s szereti a nőt,csak bosszúból mondta ,mert volt h a nő megbántotta valamivel .Vajon meddig megy egy ilyen kapcsolat?S miért tesz ilyet egy férj?

2018. jan. 25. 23:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Az akkor lennék, ha az első szónál üvöltenék vele, vagy sírásban törnék ki. Én megmutatnám neki, hogy hol az ajtó, rendetlenkedjen másnak az életében.
2018. jan. 26. 04:20
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nekem is volt részem ilyenben. Kb. 3 évig bírtam, és a mai napig nem hevertem ki.

Önbizalmam sosem volt túl sok, de az a pasi lerombolta. Minden nap közölte velem, hogy egy senki vagyok, hiába tanulok, egy papírtól nem leszek több. Hiába végzek gyári "csicska" munkát, ez nem élet.

Ha beteg voltam, felemelte a hangját és tök mérgesen közölte, hogy nem kellett volna félrelépni (mert ugye betegséget csak úgy lehet szerezni).

Nem hagyott semmi szabad teret, nem találkozhattam a barátnőmmel, mert jött utánam. Nem volt kedvem a barátaival lenni, megfenyegetett, hogy igenis elmegyek és jó képet vágok.

A végefelé már a szexhez sem volt kedvem. Mindig üvöltözés és vita lett a vége. egyszer nem csak lelki bántalmazás volt. Az egyik ilyen vita alkalmával annyira felidegesedett, hogy megszorította a karom. Annyira megijedtem :(((

bocsi, csak ezek most így felidéződtek bennem...

2018. jan. 26. 07:02
 13/15 anonim ***** válasza:
Borzalmas. Én kilépnék ebből ha lehetne valahogy. De hogy?
2018. jan. 26. 08:26
 14/15 anonim ***** válasza:

Eleve nem ertem ha nincs osszhang egy kapcsolatban minek kell osszejonni? Vagy annyira nehez kibirni a szex nelkuli eletet?

Sokan kibirjak.

2018. jan. 26. 09:13
 15/15 anonim ***** válasza:
nyilván amikor elkezdődik egy kapcsolat, akkor minden szép és jó, rózsaszín köd, meg ilyesmi :)
2018. jan. 26. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!