Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinder alkalmazásról mit gondoltok? Nektek sikerült vele párt találni?
Randikon már voltam, de nem lett belőlük semmi komolyabb.
Úgy vagyok vele, hogy inkább ez, mint a semmi.
Én Tinderen ismertem meg a férjemet, akinek amúgy olyan 30-40 tinderes randija volt (ezek ilyen klasszik kávézós néhány órás beszélgetések, hatalmas nagy részéből nem lett semmi), szóval kicsit alaptalannak látom azt a sírást, hogy egyes férfiak 1 db randit nem tudnak összehozni. Amúgy nem gazdag, 173 centi magas - ráadásul én magasabb vagyok nála-, átlagos kinézetű, mackós és még kopaszodik is :D Csak még mielőtt valaki elkezdené.
Én szerettem használni, ha jól válogatsz, és tudod, hogy milyen emberek jönnek be, akkor tényleg olyanokat találsz, akikkel potenciálisan összeilletek. Több ismerősömnek is lettek onnan hosszabb-rövidebb kapcsolatai, de ha lazább szexpartnert keresel, arra is jó.
Viszont nem kell bele túl sokat látni, én pl. nem kerestem komoly kapcsolatot kifejezetten, úgy gondoltam, hogy ha találok olyan embert, akivel szeretnék komolyabbat, akkor lesz, ha nem, akkor meg a legrosszabb esetben legalább egy randi erejéig is megismerek egy csomó embert, vagy találok barátokat, jókat beszélgetek, szexelek, hasonlók.
Tegyél fel több képet is, és lehetőleg ne egy hatalmas sablon legyen a bemutatkozásod, meg a ráírós szöveged se, márha írsz valakinek. Meg olyanokkal beszélgess, akik tényleg érdekelnek, annak nincs értelme, hogy húzzátok egymás idejét meg agyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!