Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok ha a párotok/férjetek mellnagyobbító műtétet szeretne adni ajándékba?
De arra válaszolj már, hogy miért ajánlottad fel neki?
És mit szólnál, ha végül nemet mondana?
Erre is tudsz válaszolni?
39. Dehogy a férfiakat, bizonyos embereknek vannak személyiségjegyei amik hogy is mondjam, kissé negatívak. Nőkben is ugyanannyi van.
De amúgy lehet hogy plasztikai sebész vagy és nem megy a biznisz, aztán itt is próbálsz lobbizni 😂
"Nekem ilyenkor az fordul meg a fejemben hogy akik pusztán az ötlet feldobasa után azonnal offolnák a párjukat azok valójában mennyire kötődtek hozzá annak előtte?
Nekem meg az fordul meg a fejemben, hogy aki férfiként ilyet feldob, az mennyire kötődik a párjához? Mennyire szereti és fogadja el úgy, ahogy megismerte?
"Ha ez ilyen ésszerű azonnali válasz?"
Szerinted az mennyire észszerű, ha egy férfi olyan nőt választ párnak, akinek kicsinyli a mellméretét, és - évekkel később - plasztikai sebésszel akarja átszabatni, hogy megfeleljen az ő elképzeléseinek?
Szerintem ne kérd számon az észszerűséget máson, ha te magad nem hozol észszerű döntést egy olyan fontos kérdésben, mint a párkapcsolat.
Ha nekem 178 cm-es nőként egy 165 cm-es férfi nem elég magas, akkor eleve nem kezdek vele párkapcsolatba, és nem akkor kezdem cseszegetni azzal, és taposok a lelkébe azzal, hogy nekem igazából a 180 cm feletti férfiak vonzóak, amikor már évek óta együtt vagyunk, és érzelmileg kötődik hozzám.
Nekem ez az észszerű, nem pedig az, hogy egy másik ember esztétikai elvárásainak eleget akarjak tenni azzal, hogy szilikont tetetek a melleimbe, amik történetesen pont ugyanekkorák voltak akkor is, amikor megismert.
"Nekem meg az fordul meg a fejemben, hogy aki férfiként ilyet feldob, az mennyire kötődik a párjához? Mennyire szereti és fogadja el úgy, ahogy megismerte?"
Nincs értelme minden esetben kérdésre kérdéssel válaszolni. Én nagyon szívesen válaszolok újra (mert már megtettem), ha te is válaszolsz én kérdésemre.
37es vagyok, és az én kérdésemre válaszolsz? Vagy nem tudsz/nem mersz? :")
Gondoltam.
45
Arra válaszolj légy szíves, hogy miért nem olyan nővel kezdtél kapcsolatot, akinek a mellmérete megfelel az elképzeléseidnek, vagy "elvárásaidnak?
"Én nagyon szívesen válaszolok újra (mert már megtettem), ha te is válaszolsz én kérdésemre."
Nem, még egyáltalán nem válaszoltál a kérdésemre, amit a 43. hozzászólásban feltettem neked.
"Nem, még egyáltalán nem válaszoltál a kérdésemre, amit a 43. hozzászólásban feltettem neked."
De idézted egy kérdésemet amire feltettél egy újabb kérdést ahelyett hogy válaszoltál volna.
"Érdemben senkiére nem válaszol, mert nincsenek érvei, csak a saját szent meggyőződése."
Ne aggódj szépen sorjában fogok ha ugyan ez vissza felé is elkezd teljesülni. Eleinte mindenre külön külön megtettem de amikor ez már átmegy egy ilyen öncélú boszorkány üldözésbe akkor nem fogok hozzá asszisztalni. Én tartani fogom a szavam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!