Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan reagálnátok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok ha a párotok/férjetek mellnagyobbító műtétet szeretne adni ajándékba?

Figyelt kérdés
Tehát ha például egy születésnapon vagy évfordulón vagy egyéb fontos eseményen boldogan újságolná nektek hogy ő ezt is szeretné adni azon kívül amit akkor helyben adna ajándékba. Mit szólnátok hozzá? Ha egyébként tényleg szerelmesek vagytok belé és tudjátok hogy ő is viszont.
2023. júl. 24. 22:50
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/108 A kérdező kommentje:

"Hát ezaz, de szerintem annyi pénze sincs, fikció az egész részéről.

Hogy a kérdésedre "rendes" választ is kapj..ha esetleg ebben az életben bárki összejönne veled, és Te felajánlanád a kérdésben szereplő dolgot, ne érjen meglepetés, ha a barátnőd úgy vágja ki azután, mint macskát sz.rni.

Szóval könyörgöm, keress egy nagymellűt!! Ha pedig van egy kismellű kiszemelted, azt kérlek hagyd békén! :")"

Jólvan Csoki kemény voltál.:D

Egyébként köszönöm a szívélyes jó tanácsokat, bírom hogy így aggódsz :)

Mulatságosnak tartom hogy itt már az is felmerül mennyi pénzem van:D

Engem az ilyen emberek derítenek jobb kedvre komolyan .

2023. júl. 25. 23:27
 92/108 anonim ***** válasza:
52%

90es válaszoló vagyok, és kismellű.

Tényleg komolyan gondoltam, amit írtam. Keress egy nagymellű barátnőt majd, és gond letudva 🤷‍♀️

2023. júl. 25. 23:31
 93/108 A kérdező kommentje:

"Tényleg komolyan gondoltam, amit írtam. Keress egy nagymellű barátnőt majd, és gond letudva 🤷‍♀️"

Köszönöm az életvezetési tanácsot, de nekem nincsen különösebben gondom.

Miért írod le hogy te kicsi a melled? Vagy most ezt nekem milyen okból kell tudnom?

Talán annyi hogy öreg a macskám és kéne már neki valami vesét kímélő tápot vennem.

2023. júl. 25. 23:44
 94/108 A kérdező kommentje:
*kicsi a melled
2023. júl. 25. 23:44
 95/108 anonim ***** válasza:
77%

Akkor egy dolgot kérdezek még.

Ha nincs barátnőd, minek tetted fel a kérdést? Ezt azért megoszthattad volna, ha már ennyien reagáltunk rá.

2023. júl. 25. 23:51
 96/108 A kérdező kommentje:

"Akkor egy dolgot kérdezek még."

Nyugodtan kérdezz, de előbb válaszolj az én kérdésemre.

"Ha nincs barátnőd, minek tetted fel a kérdést? Ezt azért megoszthattad volna, ha már ennyien reagáltunk rá."

Én nem gondolom hogy bárki is szívességből válaszolt, szóval ez a "ha már ennyien" üzleti modell nem létezik.

2023. júl. 26. 00:09
 97/108 anonim ***** válasza:
52%
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
2023. júl. 26. 00:17
 98/108 anonim ***** válasza:
52%

"Ha egyébként tényleg szerelmesek vagytok belé és tudjátok hogy ő is viszont."

Egy ilyen húzás után tudnám, hogy nem szerelmes belém.

"tehát ha például egy születésnapon vagy évfordulón vagy egyéb fontos eseményen boldogan újságolná nektek hogy ő ezt is szeretné adni azon kívül amit akkor helyben adna ajándékba. "

Boldogan elújságolnám neki, hogy tökéletesen elégedett vagyok a melleimmel, de biztosan talál más nőt, akinek fizetheti a mellplasztikát, vagy akinek a mellei alapból megfelelnek az elvárásainak.

2023. júl. 26. 01:36
 99/108 A kérdező kommentje:

""Ha egyébként tényleg szerelmesek vagytok belé és tudjátok hogy ő is viszont."

Egy ilyen húzás után tudnám, hogy nem szerelmes belém.

"tehát ha például egy születésnapon vagy évfordulón vagy egyéb fontos eseményen boldogan újságolná nektek hogy ő ezt is szeretné adni azon kívül amit akkor helyben adna ajándékba. "

Boldogan elújságolnám neki, hogy tökéletesen elégedett vagyok a melleimmel, de biztosan talál más nőt, akinek fizetheti a mellplasztikát, vagy akinek a mellei alapból megfelelnek az elvárásainak."

Köszönöm a választ!

2023. júl. 26. 01:39
 100/108 anonim ***** válasza:
100%

Barátnődtől szülinapodra pénisznagyobbitó műtétet kapnál. Örülnél neki?

Ami azt is jelenti virágnyelven, hogy úgy kevés vagy neki ahogy most vagy.

Műtétet kapsz ami fájdalmas és rizikós.

Hol éri meg ez valakinek? Maximum valamilyen komplexusos nőnek aki azt hiszi a nagy melltől lesz igazán szexi. A mai világban ahol totál felszínen mozognak a kapcsolatok? Mégis milyen szeretet az ahol nincs meg a másikkal való együttérzési képesség?

Amúgy tapasztalataim szerint akkor szoktak elkezdeni a férfiak hibákat keresni a nőkben amikor elkezdik unni.

2023. júl. 26. 08:26
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!