Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan reagálnátok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok ha a párotok/férjetek mellnagyobbító műtétet szeretne adni ajándékba?

Figyelt kérdés
Tehát ha például egy születésnapon vagy évfordulón vagy egyéb fontos eseményen boldogan újságolná nektek hogy ő ezt is szeretné adni azon kívül amit akkor helyben adna ajándékba. Mit szólnátok hozzá? Ha egyébként tényleg szerelmesek vagytok belé és tudjátok hogy ő is viszont.
2023. júl. 24. 22:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/108 A kérdező kommentje:
Természetesen ő fizetné az egészet. És egy olyan kapcsolatban ahol te is hosszú távra tervezel vele.
2023. júl. 24. 22:52
 2/108 anonim ***** válasza:
98%
Nem lennék annyira biztos abban, hogy szerelmes belém olyan igazán. Illetve innentől abban sem lennék biztos, hogy én tudom-e úgy szeretni, mint előtte.
2023. júl. 24. 22:52
 3/108 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy nem fogad el úgy, ahogy vagyok. Onnantól szerintem ki is ábrándulnék belőle.

Az enyém kicsi, szoptattam is (tehát nem annyira feszes, de látványra egész szép), és kevésbé zavarna, ha megnézné vagy megtapizná másét, mintha feltételhez kötné a szeretetét.

2023. júl. 24. 22:56
 4/108 A kérdező kommentje:

"Azt, hogy nem fogad el úgy, ahogy vagyok. Onnantól szerintem ki is ábrándulnék belőle.

Az enyém kicsi, szoptattam is (tehát nem annyira feszes, de látványra egész szép), és kevésbé zavarna, ha megnézné vagy megtapizná másét, mintha feltételhez kötné a szeretetét."

Ez most mind egy spekuláció és a kérdésből nem következik.

2023. júl. 24. 22:57
 5/108 anonim ***** válasza:
92%

Ennek csak akkor van értelme, ha tudja, hogy a nőnek ez minden vágya. Akkor jó, amúgy tahóság.

Én inkább egy lézeres szőrtelenítés teljes kezelést kérnék!

2023. júl. 24. 22:59
 6/108 anonim ***** válasza:
94%
Megmondanám hogy most úgyis terhes vagyok és nagy lesz, most felesleges ilyenre költeni menjünk inkább nyaralni.
2023. júl. 24. 23:07
 7/108 anonim ***** válasza:
100%
Aki felvágatna, hogy kitömjön műanyaggal, az nem szeret.
2023. júl. 24. 23:14
 8/108 anonim ***** válasza:
91%
"Hülye vagy, még ennél is nagyobbat? Rakasd be magadnak oszt cipeld!"
2023. júl. 24. 23:19
 9/108 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező, mit nem értesz????

Világosan leírtam az álláspontomat!!

Aki ilyet felajánl, az nem szerelmes belém. Hiába mentegeted magadat, hidd el, szerintem hozzám hasonlóan még sokan így gondolják!

2023. júl. 24. 23:21
 10/108 A kérdező kommentje:

"Kérdező, mit nem értesz????

Világosan leírtam az álláspontomat!!

Aki ilyet felajánl, az nem szerelmes belém. Hiába mentegeted magadat, hidd el, szerintem hozzám hasonlóan még sokan így gondolják!"

Erre voltam kíváncsi. Tehát ha előtte biztos voltál benne hogy szerelmes beléd akkor egy ilyen után úgy gondolnád hogy igazából hazugság?

2023. júl. 24. 23:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!