Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok ha a párotok/férjetek mellnagyobbító műtétet szeretne adni ajándékba?
Azt, hogy nem fogad el úgy, ahogy vagyok. Onnantól szerintem ki is ábrándulnék belőle.
Az enyém kicsi, szoptattam is (tehát nem annyira feszes, de látványra egész szép), és kevésbé zavarna, ha megnézné vagy megtapizná másét, mintha feltételhez kötné a szeretetét.
"Azt, hogy nem fogad el úgy, ahogy vagyok. Onnantól szerintem ki is ábrándulnék belőle.
Az enyém kicsi, szoptattam is (tehát nem annyira feszes, de látványra egész szép), és kevésbé zavarna, ha megnézné vagy megtapizná másét, mintha feltételhez kötné a szeretetét."
Ez most mind egy spekuláció és a kérdésből nem következik.
Ennek csak akkor van értelme, ha tudja, hogy a nőnek ez minden vágya. Akkor jó, amúgy tahóság.
Én inkább egy lézeres szőrtelenítés teljes kezelést kérnék!
Kérdező, mit nem értesz????
Világosan leírtam az álláspontomat!!
Aki ilyet felajánl, az nem szerelmes belém. Hiába mentegeted magadat, hidd el, szerintem hozzám hasonlóan még sokan így gondolják!
"Kérdező, mit nem értesz????
Világosan leírtam az álláspontomat!!
Aki ilyet felajánl, az nem szerelmes belém. Hiába mentegeted magadat, hidd el, szerintem hozzám hasonlóan még sokan így gondolják!"
Erre voltam kíváncsi. Tehát ha előtte biztos voltál benne hogy szerelmes beléd akkor egy ilyen után úgy gondolnád hogy igazából hazugság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!