Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogyan reagálnátok ha a párotok előállna azzal az ötlettel hogy mellplasztikát csináltassatok magatokon mellnagyobbítás céljából?
Megfontolnám, és csak akkor mennék bele ha én is úgy érzem,hogy jobban érezném magam egy kicsit nagyobb cicivel.
Ha tartós, hosszútávra szóló kapcsolatról van szó többet tenne a latba a párom véleménye mintha egy még nem véglegesnek tűnő kapcsolat lenne.
attól függ, hogy VV Szoli e a csaj, mert akkor rögtön ugrana, hogy a ENB Pinunak a barátnője 50ccm-el nagyobbat kapott a pasijától...
Vagy egy egészséges testképpel rendelkező nő, aki olyan férfit választott, akinek bejön az ő alakja (akkor is, ha kicsik a mellei), mert akkor repulnél
Nálam ez egy érzékeny pont, hogy ha a külsőmön akar valaki változtatni. Így ismert meg, így fogadott el, akkor miért akar megváltoztatni. Itt nem arról van szó, hogy megismert 50 kilósan és most már 85 vagyok... A mell egy adott dolog.
Szóval nem mennék bele, akár fizetné, akár nem. Amúgy valószínűleg poénból közölném vele, hogy oké, én meg befizetném egy farokhosszabbító műtétre. :))
Ha nem lenne szepen megcsinalt szilikon mellem,azonnal belemennek. Torodok a kulsommel es szoktam plasztikaztatni ezt azt.
N/34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!