Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mellnagyobbítás. Van itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mellnagyobbítás. Van itt olyan aki a kis mellét műtette?

Figyelt kérdés
Hogy sikerült, nem bántátok meg?
2015. jan. 9. 18:19
 1/7 anonim ***** válasza:
nagyon nincs rajta mit elrontani, ha ezt kérdezed. Mondjuk M.o-n még mindig kitelik :D
2015. jan. 9. 18:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Én kb 7 évig vágytam a mellműtétre, aztán elfogadtam magam, pedig tényleg nagyon picike szegény. A természetes ezerszer szebb, mint 2 labda, legalábbis melltartó nélkül ezerszer szebb.. Gondold át újra az egészet, sosem lenne a régi, elvesztenéd a természetességedet.
2015. jan. 9. 18:23
 3/7 anonim ***** válasza:
jó persze nem kell tehéntogyeket csináltatni, és akkor normálisan fog kinézni.
2015. jan. 9. 18:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Miert kene muteni? Termeszetesen a legszebb..
 5/7 anonim ***** válasza:
 6/7 A kérdező kommentje:
7 évig vártál rá aztán meg letettél róla? Hogy sikerült ez? Azért a szilikont nem vetik meg a férfiak. Nyilván nem Pamela Anderson méretre hajtok.
2015. jan. 9. 18:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Erre ne vegyél mérget, mert két ok van ami miatt biztos hogy nem lennék együtt nővel.

Az egyik a szilikon a másik pedig a nemi szőrzethez való ragaszkodás (mármint a sajátjához).

És akármit is gondolsz, 3 igazi haverom van, és ezekkel erről már részletesen beszéltünk és csak 1 van aki "eltűrné" a szilikont, de ő se szeretné.

Mellesleg mi a baj a kis mellel? Én pont kis mell párti vagyok. Nekem a B-s az idálom de az A-st se vetem meg.

Mondjuk szerencsére a szilikon mell eléggé észrevehető ruhán keresztül is, mert hát ugye ott nincs melltartó (vagyis nem kellene hogy legyen), így annak formája nem szúr át, vagy nyitott felsőnél látszik annak hiánya.

Azaz könnyen eltudom őket szeparálni a szimpatikus nőktől.

2015. jan. 23. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!