Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Természetes mellnövelésre ötletek? Nagyon sok kamu köztük, de tényleg érdekelne konkrét tapasztalat, mielőtt az utolsó esélyt, a szilikont választanám.
Tapasztalatom nincs, de pont tegnap nézegettem ezt a honlapot. A képek nekem eléggé meggyőzőnek tűnnek:
Ha lenne természetes mellnövelés, senki nem választaná a szilikont, vagy csak kevesen.
Talán a hormonkezeléssel lehet még növelni, de annak elég nagy a kockázata, mellékhatása.
Talán még a saját zsírral című dolog jöhet szóba. Attól viszont nem olyan kerek, feszes, mint az implantátumtól.
Nekem kicsi, és nem kerek, elég fura a mellbimbó udvara is, ilyen kidudorodó, na és? Legalább könnyebben észrevenném, ha valami elváltozás lenne benne.
Nem értettem sohasem azokat, akik a mellükkel akarnak hódítani. Jól esene, ha valaki csak a megműttetett melled miatt járna veled?
Én nem szeretnék csak egy duda lenni, szeretném, ha valaki mint embert szeretne, de te tudod.
Néhány nőnél egyébként a fogamzásgátló enyhe mellnövekedést vált ki.
a saját zsírhoz kell, hogy a mellnek legyen ilyen hajlata alul. nekem nincs. szal az is kilőve
a szilikonnal meg az a legnagyobb bajom, h mozgás közben eláll a testtől, pl ha lehajol az ember, és gusztustalan. amúgy meg egy helyben áll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!