Milyen gyakran mossátok a hajatokat? Kipróbáltátok már hogy abszolut nem? én hetente mosom de zsirosodik ezért gondoltam mi lenne ha sose mosnám meg állitolag öntisztulo vagy ez kamu? Tapasztalat?
Én 2 naponta mosom mert muszáj,nagyon zsírosodik a fejbőröm.
Próbáltam már hogy hetente csak egyszer de nem használ az sem. Sőt semmilyen bőrgyógyász által felírt samponok sem. :S
Általában 3-4 naponta mosom, néha 2 ha olyan helyre megyek. Sajnos eléggé zsírosodik, a 3. napon már szigorúan feltűzve hordom. Elég macerás mosni, mert extra hosszú és vastag, magától 1 nap mire megszárad.
Ez az öntisztuló dolog úgy van, hogy attól még, hogy vízzel nem mosol hajat, minden nap kell tisztítanod, mert a por meg egyéb szennyeződések rárakódnak. Ezt úgy szokták csinálni, hogy egy vaddisznósörte kefével minden este átkefézik alaposan, és a kefét minden használat után kimossák. Ez a port eltávolítja nagyjából a hajból, meg segít a zsírnak eljutni a hajvégekig. A fejbőrben termelődő olajoknak antibakteriális hatása van. Egy idő után mérséklődik a haj zsírosodása, de ez akár hónapokig is tarthat. Utána sem lesz soha olyan a haj, mintha frissen lenne mosva, egy kicsit mindig zsíros marad. Én nem próbáltam, mert szeretem ha frissen van mosva a hajam.
Ha érdekel és tudsz angolul, akkor olvasd el ezeket:
Általában egy héten 1x (fő indok az, hogy muszáj vasalnom, mert nagyon göndör). Vasárnapra lesz eléggé zsíros, a szombatot még kihúzom vele. De ha van valami programom hétvégére, akkor szerdán megmosom (vasárnap mosok mindig hajat).
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!