Most vettem perfect mousse gyöngyszőkét. Tapasztalat?
Tuti, hogy nem fogja meg. Sötétből világosabbat nem fogsz tudni elérni, főleg színezővel. Nem leszel vörös, látszani sem fog a hajadon.
Egyébként én használtam, talán ezt vagy a subline moussoet szőkét a szőke hajamra, egy árnyalattal asszem sötétebb lett, aztán kb második mosás után nem is látszott már belőle semmi... De próba cseresznye, majd írj, hogy mi lett!
Most festett barna vagy, esetleg termeszetes?
Mertha termeszetes, akkor befogja, csak nem feltetlenul lesz olyan vilagos, mint a dobozon lathato.
Ez ugye hajfestek?
A termeszetes hajat siman szokiti a sima, dobozos bolti hajfestek.
Csak akkor nem er semmit, ha mar elotte sotetre, vagy vorosre volt festve, akkor elotte le kell szedetni a szint es ugy festeni, mert festeket festekkel nem igazan lehet vilagositani.
Akkor viszont ne probald meg, nem fogja a festett barna leszt befogni. Az barna marad, a lenoveses eredeti barnat viszont ki fogja szokiteni, nem lesz jo, hidd el nekem.
Nagyon max 1 arnyalatot fog kiszedni a festett barnabol.
Eloszor le kell szedetni rola a barna festeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!