Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromat miért zavarja ennyire, hogy mellnagyobbításom volt? Rendben van a viselkedése? Miért nem ad választ rá?
Valószínűleg nem kedveli a mű dolgokat, van ilyen...
Honnan tudod, hogy a haverjainak henceg ezzel?
Mert a múltkoriban átjöttek hozzánk, és odajött hozzám az akinek mondta, hogy tényleg az van? Mert amúgy tök természetes, és nem látszik, hogy az lenne.
Illetve volt már olyan megszólalása is, hogy büszke rá, ezt viszont saját fülemmel hallottam.
2-esnek igaza van.
Amúgy akkor minek van veled? Van éppen elég természetes mellű nő.
De akkor miért nem mondja meg? De tényleg, én mindig őszinte voltam hozzá és hiába kérdezem egyszerűen arra sem hajlandó, hogy megmondja.
A látszatért pedig nem kell velem lennie, akkor találok mást aki elfogad úgy ahogy vagyok és őszinte is, ő is talál akkor magának egy olyan lányt akit elfogad, és mindenki boldog. Viszont még csak el sem mondja, hogy mi a problémája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!